İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 5 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Aliexpress'ten ekran kartı almayı düşünüyorum. Açıklamasında mining olmadığı söyleniyor. 2 bine yakın satılmış ,sizce alınır mı? Link
Arkadaşlar Aliexpress'ten ekran kartı almayı düşünüyorum. Açıklamasında mining olmadığı söyleniyor. 2 bine yakın satılmış ,sizce alınır mı? Link
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 5 Temmuz 2020 #2 Vergisi ile birlikte neredeyse sıfır fiyatına denk geliyor o yüzden Türkiye'den alman daha mantıklı olur.
Vergisi ile birlikte neredeyse sıfır fiyatına denk geliyor o yüzden Türkiye'den alman daha mantıklı olur.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #3 İNTEL'ci DEDE dedi: Arkadaşlar Aliexpress'ten ekran kartı almayı düşünüyorum. Açıklamasında mining olmadığı söyleniyor. 2 bine yakın satılmış ,sizce alınır mı? Link Genişletmek için tıkla... Alsan bile geldi diyelim ancak bozuk çıktı, muhattap bulamazsın tabii ki bozuk da gelmeyebilir ancak buradan alırsan ve bozuk gelirsen en azından garantiye veya servise yollayabilirsin. Ancak seçim sana kalmış tabii ki.
İNTEL'ci DEDE dedi: Arkadaşlar Aliexpress'ten ekran kartı almayı düşünüyorum. Açıklamasında mining olmadığı söyleniyor. 2 bine yakın satılmış ,sizce alınır mı? Link Genişletmek için tıkla... Alsan bile geldi diyelim ancak bozuk çıktı, muhattap bulamazsın tabii ki bozuk da gelmeyebilir ancak buradan alırsan ve bozuk gelirsen en azından garantiye veya servise yollayabilirsin. Ancak seçim sana kalmış tabii ki.