Küçük bir pakette gelecek dikkat çekmez gümrükten kolayca geçeceğini düşünüyorum. Denemeye değer. Türkiye'den sipariş edenler 16 günde geldiğini söylüyor. En kötü ihtimal %20 vergi ödersiniz ki bunun olacağını sanmıyorum. Olsa bile Türkiye fiyatlarına göre yine uygun oluyor. Her türlü kardasınız. Şu en son gösterdiğiniz M2 SSD baya güzel bir şeye benziyor. Samsung SSD olmasa sipariş edesim geldi. Şu ana kadar AliExpress'e 250 dolardan fazla para vermişimdir hiç bir kuruşu havaya gitmedi. Hatta genelde ürünü alıp para iadesi aldığım oldu (firma revizyonu yanlış fotoğraflandırma gibi olaylardan).
Ürün belki o kadar iyi değildir diyeceğim de performansına bakacak olursak baya güzele benziyor.
Satıcı konusunda 6 yıldır açık bir site %98.8 oranında olumlu yorum almış. O gösterdiğiniz ürün de 4.9/5 puan almış. Türkiye'den alanların büyük çoğunluğu çabuk ısınmasından bahsetmiş biri şöyle bir yorum yapmış;
Bende SSD olmasa net alırdım. Çok küçük bir pakette gelecek gümrük vergisi geleceğini sanmıyorum. Ben fullface kask aldım ona bile vergi gelmedi. En kötü satıcıyla konuş bizim ülkede gümrük limiti 22 euro nasıl alacağım de onlar sıkıntı yok biz değeri düşük yazarız der. Eğer soru şeklinde sorarsan azmettiren kişi sen olmazsın. Olur da bu durum yakalanırsa değer farkı cezasını (yapılan oynamanın 3 katı kadar para cezası) sen yemezsin.
Bu işler böyle.