Çin'den toptan ürün sipariş süreci nasıl işliyor?

emoo41

Zeptopat
Daha fazla  
Çin'den toptan ürün getirtmek istiyorum fakat süreç nasıl işliyor ve maliyetler nedir? Kargo süreci, gümrük maliyetleri, gümrük işlemleri vs. bunlar hakkında detaylı bilgi verebilecek biri var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi siteden yada platformdan alcaksınız bilmiyorum ama vergiler ve kargo hariç 30 Euro yani 1050 TL yi aşmaması lazım. Ondan sonrası basit vergini vs verdiğin için gümrük işlemleri falan basit. Ne zamana gelir dersen o aldığın yere ve kargolama sürecine bağlı genel de 2 haftaya geliyor. Bir ayda 5 sipariş verme hakkın var daha sonra başkasının yani annenin babanın varsa kardeşlerin üzerinden 5 sipariş daha verebilirsin umarım anlatabilmişimdir.

Hangi siteden yada platformdan alcaksınız bilmiyorum ama vergiler ve kargo hariç 30 Euro yani 1050 TL yi aşmaması lazım. Ondan sonrası basit vergini vs verdiğin için gümrük işlemleri falan basit. Ne zamana gelir dersen o aldığın yere ve kargolama sürecine bağlı genel de 2 haftaya geliyor. Bir ayda 5 sipariş verme hakkın var daha sonra başkasının yani annenin babanın varsa kardeşlerin üzerinden 5 sipariş daha verebilirsin umarım anlatabilmişimdir.
Ürünler alibabadan gelecek fakat kişisel kullanım için değil toptan ticari amaçlı getirtmeyi planlıyorum. Kişisel kullanım için evet dediğiniz uygulanabilir.

Toptancılara veya esnaf gibi dükkan işletenlerin kurallları farklı mı nasıl işliyor bilmiyorum inan :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı