Çin'den Yüksek kaliteli işlemci soğutucusu

DoctorSpeedy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Intel stok fan düşük devirde garip bir motor sesi geliyor ama yüksek devirde sadece fan sesi geliyor garip. Bunun için Çin'den bu soğutucuyu almayı düşünüyorum. Almalı mıyım?
Linkini bırakayım şuraya. Yüksek kaliteli 4PIN CPU soğutucu 115X1366 2011,6 ısı borusu çift-kulesi soğutma 9 cm fan, destek Intel AMD.
High quality 4PIN CPU cooler 115X 1366 2011,6 heatpipe dual tower cooling 9cm fan,support Intel AMD-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Screenshot_2018-05-28-22-11-10-146_com.alibaba.aliexpresshd.jpeg
Screenshot_2018-05-28-22-11-12-297_com.alibaba.aliexpresshd.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede zalman cnps14x var fakat kullanmıyorum. Kule tipi hava soğutmalar güzel performans veriyor fakat sıvı soğutmalarla aynı fiyatta. Kasa içini boğmak istemiyorsan sıvı soğutmaya yönelmelisin. İlla alacağım diyorsan tercih edebilirsin.

Edit: Fiyatı uygunmuş ancak 9mm fan çok küçük gelir eğer overclock yapacaksan. Bu nedenlede sürekli gürültü sesi duyarsın.

Fan olayı kötüymüş. 12CM olsaydı efsane olurdu. Sağlam 2 tane fan takılıp kullanılabilirdi. 9CM fanlar çok ses yapar, soğutması nasıl olur bilmiyorum ama ses sıkıntı olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı