Furkan Uzunlar

Megapat
Yer
Alanya
Daha fazla  
''Size Bir Önerim Var''
Cinderella

2000x3000sr.jpg

Yine bir Cinderella (Külkedisi) filmi ile Disney karşımıza çıktı. Daha önce çıkan Külkedisi filmlerinden bir kaç tanesini izlemiştim ve zamanın şartlarına bakarsak içlerindeki en iyi yapımın bu olması doğal olur ama sadece günümüzün teknolojisi değil bu tür filmlerde senaryo ve kostüm de büyük önem arz eder. Çünkü önceki yapımlarını geride bıraktıran bu üç çalışmadır. Bu Külkedisi filmi ile aynı tür filmleri karşılaştırarak daha iyi bir film bulacağınızı düşünmüyorum ama ''Peki bu Külkedisi filmine en yakın en iyi yapılmış film hagisidir?'' diye sorarsanız ben de size Snow White and the Huntsman (Pamuk Prenses ve Avci) derim. Pamuk Prenses ve Avcı filminin yapımı çok büyük riskler taşır. Neden mi? Çünkü Külkedisi filminden daha çok fantastik öğeler içeriyor ve bu durum da bu filmin ne kadar ciddi bir proje olduğunu gösterir. Bir fantastik film kendinden ödün vermeden gerçeğe yakın ne kadar iyi bir çalışma olursa o kadar iyi bir yapım olur ve puanı bir o kadar büyük olur.

Ayrıntılar

2000x3000sr.jpg Cinderella
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
SW_Group_KeyArt_JPG.jpg
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı