monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 6 Aralık 2018 #11 Fuat Grapçı dedi: Normalde 60 dereceyi görüyorum. Denemek için yüksek performans moduna aldım işte. Zaten sıcaklık çokta umrumda değildi çünkü anlık bir test yapacaktım ve verim alsaydım soğutucu alcaktım. Şuan herhangi bir problem yok. Şuan PC 32 derecede. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık umrunuzda olmalı, 100 dereceyi birkaç dakika görmek bile çoğu işlemciye geri dönülemeyecek zararlar verir.
Fuat Grapçı dedi: Normalde 60 dereceyi görüyorum. Denemek için yüksek performans moduna aldım işte. Zaten sıcaklık çokta umrumda değildi çünkü anlık bir test yapacaktım ve verim alsaydım soğutucu alcaktım. Şuan herhangi bir problem yok. Şuan PC 32 derecede. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık umrunuzda olmalı, 100 dereceyi birkaç dakika görmek bile çoğu işlemciye geri dönülemeyecek zararlar verir.
Fuat Grapçı Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #12 monurts dedi: Sıcaklık umrunuzda olmalı, 100 dereceyi birkaç dakika görmek bile çoğu işlemciye geri dönülemeyecek zararlar verir. Genişletmek için tıkla... Bunun farkındayım. SSD sahibi olduğum için açılışta problem olmadı. Zaten 60 derecede çalıştı. Sadece R15 testinde 100 dereceyi gördüm.
monurts dedi: Sıcaklık umrunuzda olmalı, 100 dereceyi birkaç dakika görmek bile çoğu işlemciye geri dönülemeyecek zararlar verir. Genişletmek için tıkla... Bunun farkındayım. SSD sahibi olduğum için açılışta problem olmadı. Zaten 60 derecede çalıştı. Sadece R15 testinde 100 dereceyi gördüm.