M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 6 Ağustos 2020 #1 Blue printsiz can çekişerek yapmaya çalıştığım modellemem Tabi acemiyim anca bu kadar oluyor. Eğer kullanan varsa fikirlerini de alırsam çok sevinirim. Saygılar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Blue printsiz can çekişerek yapmaya çalıştığım modellemem Tabi acemiyim anca bu kadar oluyor. Eğer kullanan varsa fikirlerini de alırsam çok sevinirim. Saygılar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #2 Daha önce kullanmadım ama baya başarılı gözüküyor. Bu seviyeye gelmek zaten büyük başarı umarım daha iyi yerlere gelirsin.
Daha önce kullanmadım ama baya başarılı gözüküyor. Bu seviyeye gelmek zaten büyük başarı umarım daha iyi yerlere gelirsin.
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 6 Ağustos 2020 #3 Lochart dedi: Daha önce kullanmadım ama baya başarılı gözüküyor. Bu seviyeye gelmek zaten büyük başarı umarım daha iyi yerlere gelirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam çok teşekkür ederim gelişmeye çalışıyoruz bakalım.
Lochart dedi: Daha önce kullanmadım ama baya başarılı gözüküyor. Bu seviyeye gelmek zaten büyük başarı umarım daha iyi yerlere gelirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam çok teşekkür ederim gelişmeye çalışıyoruz bakalım.