Çözüldü Cinema4D poligon sayısını yükseltemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
"Make editable" dedikten sonra poligon sayısını yükseltemiyorum ama bu videodaki adam yapabiliyor. Neden bende olmuyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bittorrent linkini atmışım yanlışlıkla, düzelttim :D

Çözüm
Cube'ı make editable yapmayacaksınız yani c'ye basmayacaksınız. Budge içine atıldığında sağda layer kısmında cube'u seçip object kısmından segment var oradan arttırabilirsiniz

Bu şekilde artmıyor mu? Büyük ihtimal budge seçip segments arıyorsunuz.
Cube'ı make editable yapmayacaksınız yani c'ye basmayacaksınız. Budge içine atıldığında sağda layer kısmında cube'u seçip object kısmından segment var oradan arttırabilirsiniz

Çözüm

İşe yarıyor, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı