Cinema4D Render İşlemi Bilgisayarı Yorar Mı?

furkan.b

Hectopat
Pazar günü bilgisayar aldım. Özellikleri;
  • İşlemci: i3 7100 3.91 Ghz
  • Ekran Kartı: GTX1050Ti
  • Anakart: MSI B250M Pro-VD
  • RAM: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4
  • Harddisk: WD 3.5" 1TB 7200rpm
  • SSD: Sandisk 120GB
Ben eski bilgisayarımda çok render aldım ve bilgisayarı çok yordu bu renderlar. Bu bilgisayarda da yeniden Cinema4D ile uğraşıp, render almak istiyorum fakat bilgisayarı yoracağından emin olamıyorum. Güzelim bilgisayarın performansını şimdiden düşürmek istemiyorum :) Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazar günü bilgisayar aldım. Özellikleri;
  • İşlemci: i3 7100 3.91 Ghz
  • Ekran Kartı: GTX1050Ti
  • Anakart: MSI B250M Pro-VD
  • RAM: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4
  • Harddisk: WD 3.5" 1TB 7200rpm
  • SSD: Sandisk 120GB
Ben eski bilgisayarımda çok render aldım ve bilgisayarı çok yordu bu renderlar. Bu bilgisayarda da yeniden Cinema4D ile uğraşıp, render almak istiyorum fakat bilgisayarı yoracağından emin olamıyorum. Güzelim bilgisayarın performansını şimdiden düşürmek istemiyorum :) Yardımcı olursanız sevinirim.
Yoracağını zannetmem. Ama render alacaksanız keşke daha iyi bir ekran kartı alsaydınız GTX 1080 gibi.

Bilgisayarı yorar iyi bir ekran kartı yerine çok izlekli bir işlemci kullanmanı tavsiye ederim. Xeon veya Epyc işlemciler bu iş için en idealidir bunun sebebi işlemcilerin dengeli, düzenli, kararlı bir şekilde performans sergileyebilmesidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı