Cinemaximum Real 3D gözlük Nereden Alabilirim?

EnDPoiNT

Hectopat
Makaleler
1
Cinemaximum sinemalarında kullanılan gözlüklerden satın almak istiyorum. Her seferinde 2 TL gözlük parası vermektense bir sefer para verip bir gözlük almak istiyorum. Bu gözlükleri nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Cinemaximum'da film çıkışı birçok insan bir kere 2 TL ödeyip girişte aldığı gözlüğü cebe atıp çıkıyor. Her defasında sinemaya geldiklerinde de gözlüğünüz var mı sorusuna evet diyorlar ve 2TL masraftan yırtıyorlar. İnsanlar şehirlerarası yolculuklarda bile bu gözlükleri yanında taşıyor. Siz de aynısını yapabilirsiniz.

Merhaba. Cinemaximum'da film çıkışı birçok insan bir kere 2 TL ödeyip girişte aldığı gözlüğü cebe atıp çıkıyor. Her defasında sinemaya geldiklerinde de gözlüğünüz var mı sorusuna evet diyorlar ve 2TL masraftan yırtıyorlar. İnsanlar şehirler arası yolculuklarda bile bu gözlükleri yanında taşıyor. Siz de aynısını yapabilirsiniz.
İyi diyorsun ama bu söylediğin olay bir nevi hırsızlık ve bende bu şekilde bir şey yapmak istemiyorum. Ayrıca bu yöntemi kullanan uyanık(!) arkadaşlarım hiç düşünmüşler mi çaldıklarını.
Benim aradığım adam akıllı kaç paraysa verip almak 50 lira 100 liramı artık neyse.

Hocam senin kafan mı güzel? Cinemaximumdan başka yerde işe yaramayan gözlüğe 50-100TL mi vereceksin? O parayı ihtiyacı olan birine veya durumu kötü olan bir öğrenciye ver, daha hayırlı bir iş yapmış olursun.

Alan arkadaşlarımın gözlüklerini denedik. Cinemaximum perdeleri hariç başka yerde çalışmıyorlar. Adamlar her seansta 2 TL kösüyorlar. Millet enayi yerine konmaya ses çıkarmadığı sürece de kösecekler. Bu hırsızlık değil, çıkışta o gözlükleri almanız en doğal hakkınız. Zira o gözlüklerin sizin dediğiniz gibi 50-100TL gibi bir maliyeti yok. Bir seansta almıyorsanız 5. seanstan çıktığınızda gözlüğün parasını ödemiş olursunuz ve alabilirsiniz.

Siz illa konuya hırsızlık gözüyle bakmaya devam edecekseniz her seferinde 2TL ödemekte veya 100TL'ye gözlüğü almakta serbestsiniz. Ancak para harcamadan önce o gözlüğün ederini öğrenin. Burada o gözlükleri alan hırsız değil. Hırsızı yanlış yerde arıyorsunuz. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı