Çin'in kontrolden çıkan roketi

Bu ülke Dünya'ya zarar vermek amacıyla mı kuruldu anlamıyorum..

Zarar ziyan bu herifler vallahi. Bunlar yüzünden kaç aydır hastalık derdi çekiyoruz daha bu bitmeden bir de roketleri çıktı.

Hocam birçok kişi yanlış biliyor.
Amerika o kadar Çin'den çıktı diye zırvaladı ve ajanın vs. gönderdi araştırması için ve hepsi eli boş döndü.
Wuhan'da görülmüş olması virüsün orada ortaya çıktığını göstermez. Belki Çinli bir çift Amerikaya tatile gitti ve orada virüsü kaptı, ardından Wuhan'a geldi ve yayılmaya başladı. Neden olmasın? Zira Amerika atıp tutmakta en başarılı ülkelerden birisi...

Roket konusunda da zamanının Amerikasından farksız, hata yapmadan sorunsuz bir şey yapılamaz sonuçta.

Dünyadan yok olup gitseler ucuz iş gücü dışında hiçbir kaybımız olmaz.

Dünyadaki çoğu büyük firmanın üretimini yaptığı bir ülke. Büyük ihtimalle kullandığın çoğu şey Çin ekonomisi tarafından üretilmekte. Yakın zamanda dünyanın en büyük ekonomisi olacağı da aşikâr. Onların yok olması insan gücü değil, hayatın durması demek.

Peki çok tehlikeli bir şey mi? Dünyaya gelene kadar parçalanmaz mı? Şayet parçalanmazsa etkileri ne olabilir?

Bu ülke Dünya'ya zarar vermek amacıyla mı kuruldu anlamıyorum..

Bunu Çin üretimi PC veya telefon ile yazmak

Senin deyiminle teknolojinin en ufacık parçasını içeren bir alet zarar içeriyor öyle mi? Zira bunların neredeyse %80-90'ı Çin'de üretiliyor da söyleyeyim dedim.

Peki çok tehlikeli bir şey mi? Dünyaya gelene kadar parçalanmaz mı? Şayet parçalanmazsa etkileri ne olabilir?

Tehlikeli sayılmaz, bir Asteroid olmadığı için en kötü ihtimalle yere inene kadar yüksek sıcaklıktan erir ya da hızdan parçaları dağılır.

Zaten bunun hesaplamasını yapan Bilim insanları dolu, yerin tespiti yapılır ve olası bir riske karşılık savaş uçakları dahi kalkabilir. Yani her halükarda tehlikeyi önlemek mümkün.

Ufukta bir ırkçılık banı görüyorum. Aman, dikkat edin hocam.
Düşünce özgürlüğü.

Recep sever bu özgürlükleri. Yani monarşi yoksa bana da bir şey olmaz

Düşünce özgürlüğü.

Recep sever bu özgürlükleri. Yani monarşi yoksa bana da bir şey olmaz

Hocam düşünce özgürlüğü tamam da, 1.4 Milyar insanı olan bir ülke ve asırlardır varolan bir ırktan söz ediyoruz. Şu anda yaşayan ırklar arasında en eski ırk Çin'liler bildiğim kadarıyla.
Çin'liler aynısını Türk'lere söylese ne yaparsınız? Hem koyar hem de kızdırır değil mi?

Bu mantıkla düşünürsek. Düşünce özgürlüğü yerine ırkçılık yapmış oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…