Arkadaşlar adam İslam'dan çıktığını söylüyor siz Peygamber efendimiz şöyledir böyledir diyorsunuz. Adam bunu tınlamayacaktır ki? Adama gidip ben şunu yaşamıştım değil. Ben şunu yaşadım hatta kanıtı da şu şu deyip. Bir belge atacaksanız ki inansın.
Hadi diyelim onun kanıtı yok. Sen kanıtla bilimsel olarak gerçek olmadığını. Bir bilim adamı diyor mu gerçek değil diye? Güldürmeyin lütfen. Cinler gerçek değil diye yazınca bile cinlerin var olduğunun kanıtı adlı makalaler çıkıyor.
Çok yakın bir tanıdığıma musallat olduklarını iddia ediyor. İnsanlara komik geliyor ama yanında biri yatmayınca rahatsız ediyorlar. Ben şahit oldum. Kendisi de rüyasında onlarla kapıştığını söylüyor. İslam'a gelince ben inanıyorum. Dünyada ve Türkiye'de her dönem akımlar oldu. Ateizm de bana göre bir akım. Gençler birbirlerinden özeniyor. Ve kendilerini aydınlanmış görüyorlar.
İstanbul Kağıthane'de bir tanıdığımızın eşine musallat olmuşlardı ve hocaya götürdük. Orada gördüm bu işleri ve akıl dayanmaz onu bedenden çıkartırken ki insan haline. İnanmayanlar bu işi yapan hocaların yanına gidip rica etsinler oturup bir kişide görsünler.