charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #31 SALOOWEN dedi: DDR5 RAM'leri DDR4 anakarta takmanın bir yolu olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... DDR4 anakartı doping hafıza ile DDR5'e çıkarabilirsiniz hocam
SALOOWEN dedi: DDR5 RAM'leri DDR4 anakarta takmanın bir yolu olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... DDR4 anakartı doping hafıza ile DDR5'e çıkarabilirsiniz hocam
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Nisan 2021 #32 Hasan Deniz dedi: DDR4 anakartı doping hafıza ile DDR5'e çıkarabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana yapabilirler. BİOS mu modlarlar artık bilmiyorum ama o sokete takmaya çalışanlar kesinlikle olur.
Hasan Deniz dedi: DDR4 anakartı doping hafıza ile DDR5'e çıkarabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana yapabilirler. BİOS mu modlarlar artık bilmiyorum ama o sokete takmaya çalışanlar kesinlikle olur.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Nisan 2021 #33 SALOOWEN dedi: Şaka bir yana yapabilirler. BIOS mu modlarlar artık bilmiyorum ama o sokete takmaya çalışanlar kesinlikle olur. Genişletmek için tıkla... Hocam her ne kadar verimli bir çözüm olmasa da laptop RAM'ini ATX anakarta takanlar vardı . Çinlilerden her şey beklenir.
SALOOWEN dedi: Şaka bir yana yapabilirler. BIOS mu modlarlar artık bilmiyorum ama o sokete takmaya çalışanlar kesinlikle olur. Genişletmek için tıkla... Hocam her ne kadar verimli bir çözüm olmasa da laptop RAM'ini ATX anakarta takanlar vardı . Çinlilerden her şey beklenir.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Nisan 2021 #34 insanimsi M Friedman dedi: Hocam her ne kadar verimli bir çözüm olmasa da laptop RAM’ini ATX anakarta takanlar vardı . Genişletmek için tıkla... Bütçem olsa alıp denerim. O konuda ümidim var. Sonuçta yüksek seviye DDR4 anakartların desteklediği Mhz’de yüksek. Bir ihtimal olabilir.
insanimsi M Friedman dedi: Hocam her ne kadar verimli bir çözüm olmasa da laptop RAM’ini ATX anakarta takanlar vardı . Genişletmek için tıkla... Bütçem olsa alıp denerim. O konuda ümidim var. Sonuçta yüksek seviye DDR4 anakartların desteklediği Mhz’de yüksek. Bir ihtimal olabilir.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Nisan 2021 #35 SALOOWEN dedi: Bütçem olsa alıp denerim. O konuda ümidim var. Sonuçta yüksek seviye DDR4 anakartların desteklediği Mhz’de yüksek. Bir ihtimal olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bence hem RAM garantiden çıkar (desteklenmeyen donanım ) hem de verimli olmaz. Donanım arşivi kadar bütçe varsa yapın
SALOOWEN dedi: Bütçem olsa alıp denerim. O konuda ümidim var. Sonuçta yüksek seviye DDR4 anakartların desteklediği Mhz’de yüksek. Bir ihtimal olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bence hem RAM garantiden çıkar (desteklenmeyen donanım ) hem de verimli olmaz. Donanım arşivi kadar bütçe varsa yapın
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Nisan 2021 #36 insanimsi M Friedman dedi: Hocam bence hem RAM garantiden çıkar (desteklenmeyen donanım ) hem de verimli olmaz. Donanım arşivi kadar bütçe varsa yapın Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi para yok hocam. Bir hayal olarak köşede kalır bu düşünce...
insanimsi M Friedman dedi: Hocam bence hem RAM garantiden çıkar (desteklenmeyen donanım ) hem de verimli olmaz. Donanım arşivi kadar bütçe varsa yapın Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi para yok hocam. Bir hayal olarak köşede kalır bu düşünce...
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 19 Nisan 2021 #37 Mevcut anakartım 5100 MHz destekliyor şöyle DDR5 5000 MHz CL 10 RAM olsa keşke.