Çinli birisinden e-spor teklifi aldım

Kesinlikle dolandırıcılar hocam.

Tavsiyem ana bacı küfür edip saygıyla engellemeniz. Bu yöntem işe yarıyor.

Genellikle dolandırıcıdır hocam ama arkadaşıma bu tarz bir şekilde BF1 takımı ulaşmıştı o gerçekti
Anlamadığım şey BF1 de e-spor mu var?

Gerçek değil usta engel bas geç.

Hocam vallahi siteye girdiysen sana önerim. Eğer Steam girişi istediyse direk Steam şifreni değiştir e postanı falan. Sonra PC'ye formatı bas. Bu tür dolandırıcılar var kankam virüsli site atıyor. Steam girişi ile Steam hesabını çalıyor Steam girmez düşüncesiylen siteye girer girmez virüs basıyor. truva atı tarzı dosya çalma virüsleri kankam fazla geçmeden bir format at Steam girdiysen şifresi e-posta her şeyi değiştir.

Hocam vallahi siteye girdiysen sana önerim. Eğer Steam girişi istediyse direk Steam şifreni değiştir e postanı falan. Sonra PC'ye formatı bas. Bu tür dolandırıcılar var kankam virüsli site atıyor. Steam girişi ile Steam hesabını çalıyor Steam girmez düşüncesiylen siteye girer girmez virüs basıyor. truva atı tarzı dosya çalma virüsleri kankam fazla geçmeden bir format at Steam girdiysen şifresi e-posta her şeyi değiştir.

2 kere aynı mesajı atmışsınız.

Benim de bir adam varmış 4000 kmlik.
Tavsiyem ana bacı küfür edip saygıyla engellemeniz. Bu yöntem işe yarıyor.
Beyler kabul ettim demedim aksine inanmadım ondan kabul etmedim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…