Dostlar durum şu şekilde: Counter-Strike oynayacaktık ve ben o zaman kuzenimin evindeydim. Bir arkadaşımda Prime yoktu, ona kendi hesabımı verdim ve ben de diğer arkadaşımın hesabına geçtim onda Prime olduğu için. 1 el oynadıktan sonra çıktım. Bu olay yaşanalı 1 haftayı geçiyor.
Dün gece arkadaşım benim oynadığım hesaptan VAC ban yediğini söyledi, olayı araştırdığımızda böyle bir şey ile karşılaştık:
Sürekli aynı adamlarla maça girilmiş.
Çok garip ve daha önce yaşamadığım bir durum, aklıma gelen tek olasılık kuzenimin bilgisayarının virüslü olabileceği ama o bilgisayarda kendi Steam hesabım ile de oyun oynadım ben, bu durumda kendi hesabımın da benzer bir durumda olması gerekmez mi?
Steam desteğe az önce yazdığını söyledi arkadaşım, açılma olasılığı var mı? Kendimi inanılmaz suçlu gibi hissediyorum eğer cidden benim yüzümden olduysa bu durum.
Açılma olasılığı sıfır. Hesapta kimin hile kullandığı VAC sistemini ilgilendirmemekte. Hesap güvenliğinden kullanıcı olarak siz sorumlusunuz. Ayrıca hesabınızı arkadaşınıza vererek sözleşme ihlali yapmışsınız.
Bu arada ortada "hack" durumu göremiyorum. Görsellerde yine abuk sabuk oltalama bağlantıları mevcut.
Bir arkadaşımda Prime yoktu, ona kendi hesabımı verdim ve ben de diğer arkadaşımın hesabına geçtim onda Prime olduğu için.
Eee ikinizde de prime varsa neden hesap değiş tokuş ettiniz?
Sen Steam Guard kullanmıyor musun ? Suç sende, her ne olursa olsun ID şifreyi versen bile, sen onaylamadan giremez kardeşim steamına... Suç senin. Asla açmazlar
Bir arkadaşımda Prime yoktu, ona kendi hesabımı verdim ve ben de diğer arkadaşımın hesabına geçtim onda Prime olduğu için.
Eee ikinizde de prime varsa neden hesap değiş tokuş ettiniz?
Arkadaş A ve arkadaş B olarak tanımlayalım bunları, ikisi de beni tanıyor ama birbirleriyle samimi değiller. Arkadaş A'ya kendi hesabımı verip B'nin hesabına girdim. Olay bu şekilde.
Sen Steam Guard kullanmıyor musun? Suç sende, her ne olursa olsun ID şifreyi versen bile, sen onaylamadan giremez kardeşim steamına... Suç senin. Asla açmazlar.