Steam Çinli hacker grubu yüzünden VAC ban yemek

revcomrade

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2021
Mesajlar
359
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Dostlar durum şu şekilde: Counter-Strike oynayacaktık ve ben o zaman kuzenimin evindeydim. Bir arkadaşımda Prime yoktu, ona kendi hesabımı verdim ve ben de diğer arkadaşımın hesabına geçtim onda Prime olduğu için. 1 el oynadıktan sonra çıktım. Bu olay yaşanalı 1 haftayı geçiyor.
Dün gece arkadaşım benim oynadığım hesaptan VAC ban yediğini söyledi, olayı araştırdığımızda böyle bir şey ile karşılaştık:







Sürekli aynı adamlarla maça girilmiş.























Çok garip ve daha önce yaşamadığım bir durum, aklıma gelen tek olasılık kuzenimin bilgisayarının virüslü olabileceği ama o bilgisayarda kendi Steam hesabım ile de oyun oynadım ben, bu durumda kendi hesabımın da benzer bir durumda olması gerekmez mi?

Steam desteğe az önce yazdığını söyledi arkadaşım, açılma olasılığı var mı? Kendimi inanılmaz suçlu gibi hissediyorum eğer cidden benim yüzümden olduysa bu durum.
 

Dosya Ekleri

  • 1688287125975.png
    97,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 1688286889320.png
    256,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 1688286849734.png
    273,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 1688286866737.png
    371,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 1688286877176.png
    259,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
VAC ban hiçbir koşul altında açılmaz. Hesap güvenliği tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Sadece VAC ow banları açılır siz normal VAC yemişsiniz.
 
Yapabileceğiniz pek bir şey yok, adamların bu konuda tavrı net.
 
Açılma olasılığı sıfır. Hesapta kimin hile kullandığı VAC sistemini ilgilendirmemekte. Hesap güvenliğinden kullanıcı olarak siz sorumlusunuz. Ayrıca hesabınızı arkadaşınıza vererek sözleşme ihlali yapmışsınız.

Bu arada ortada "hack" durumu göremiyorum. Görsellerde yine abuk sabuk oltalama bağlantıları mevcut.
 
Bir arkadaşımda Prime yoktu, ona kendi hesabımı verdim ve ben de diğer arkadaşımın hesabına geçtim onda Prime olduğu için.
Eee ikinizde de prime varsa neden hesap değiş tokuş ettiniz?
 
Tam böyle bir şey imkansız diyecektim daha sonra vac'ın kaynak kodunun tamamen sizdirildiği aklıma geldi. İnanılmaz bir şey bu.

Açmazlar çok sertler bu konuda .
 
Ama durumun bizim kontrolümüzde olmadığı ortada, aşırı saçma bir durum.
Bir arkadaşımda Prime yoktu, ona kendi hesabımı verdim ve ben de diğer arkadaşımın hesabına geçtim onda Prime olduğu için.
Eee ikinizde de prime varsa neden hesap değiş tokuş ettiniz?
Arkadaş A ve arkadaş B olarak tanımlayalım bunları, ikisi de beni tanıyor ama birbirleriyle samimi değiller. Arkadaş A'ya kendi hesabımı verip B'nin hesabına girdim. Olay bu şekilde.

Sen Steam Guard kullanmıyor musun? Suç sende, her ne olursa olsun ID şifreyi versen bile, sen onaylamadan giremez kardeşim steamına... Suç senin. Asla açmazlar.

Hesapta guard var, ilginç olan konu bu zaten. Başka bir hesabı onaylamadığını söylüyor giriş için.
 
Çok saçma bir olay galiba spamlıyorlar ya da açığını biliyorlar. VAC'ın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…