Cinsel bölge temizliği nasıl yapılır?

Aileler çocuklarına gereken eğitimi vermezse böyle konuları daha çok görürüz.
Hocam gereksiz polemik yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sorunumu yukarda da yazdım. Bu saatten sonra da çıkıp "altta kıl çıktı makine mi jilet mi?" diye sormaya da çekiniyor insan. Zaten aktif olarak makine kullanıyorum. Ya düzgünce yanıtını verirsin yada buraya gelip boş boş kelimeler yazmazsın.

@UserHakan O arkadaş yanlış bir şey dememiş aslında. Makine ile o bölgelerde tıraş olmaz zaten. Bu durum için banyo tıraş bıçakları var. Taraklı olur ve o bölgeyi kesmezler. Bunu en başından beri kullansanız, bu konuya ihtiyaç bile duymazdınız. Başlangıcında hata yapmışsınız ki bu konuda bir sorun olduğunu gösteriyor. Hiç kendinizi yormayın, utanılacak bir şey de değil. Alın 3-5 liralık bıçaklardan, kendiniz yine de dikkat ederek alışana kadar temizliğinizi yapın.

Hocam eskiden beridir makine kullandığım için danışmak istedim. Jiletle kesince de çabuk uzama gibi sorunları görünce gelip burada sordum. Buranın amacının da bu olduğunu ve insanların kusurlarının aranmamasının gerektiğini düşünüyorum. Ne güzel cevabınızı vermişsiniz ama ardından hala konuyu uzatmaya yönelik laflar ediyorsunuz. Sizce gerek var mı?

Makineniz hangi tür? Bende makine kullanıyorum. Makinem bu. benim makinemde hem sıfır tıraş hem de düzeltici var. O kılları testislerin bulunduğu yerden düzelticiyi yavaş bir şekilde ucundan değdire değdire kılları alıyorum. Aynı şekilde anüsün alt kısmınıda öyle alıyorum. Eğer makinende öyle bir özellik yoksa makasla da girebilirsin. Dikkat et çavuşu yaralama

10 senedir bu arkadaşı kullanırım her yerimi bununla alırım şuana kadar hiç bir yerimi kesmeyi beceremedim ayrıca güzel alıyor.

Dosya Ekleri

• 1647374202534.png
    825,9 KB · Görüntüleme: 107
@UserHakan Siz cevapları kabul etseniz, alınganlık yapmasanız daha iyi olur aslında. Ben buraya tamamen kendi isteğimle ve yardım amacıyla gelmiş biriyim. Yorumunu desteklediğim kişinin tutumu tartışılsa da doğru söylemiş. Almanız gereken cevabı aldığınız ve insanlara teşekkür etmeniz gerektiği halde suçlayan sizsiniz. Benim çok da umrumda değil çalılığı nasıl budadığınız. Konuyu gördüm ve cevapladım. Suçlu mu olacağım bir de. İleride sizin probleminiz olacak. İsterseniz testereyle girin. Bu zamana kadar oturtamadığınız bir şeyin derdini çekecek de değiliz sonuçta. Verdik normal öneriyi geçtik.

Kanka şaka bu yana çok güzel epilasyon sistemleri var artık ne acı ne bir şey hissediyorsun yoğunluğa göre 6-10 seansta bütün vücut bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…