Cinsel isteksizlik neden olabilir?

borsakaplanı35

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle zaten üroloji bölümüne gittim, bunu belirteyim; gitmesem konu açmaz, doktora giderdim. Hormon testi yapıldı, normal olduğunu söyledi (testosteron 630, prolaktin 7). Fakat benim şikayetim hâlâ devam ediyor. Canım hiç mastürbasyon yapmak istemiyor, +18 görseller bile benim libidomu artırmıyor. Yaparken de zevk almıyorum, sadece son 2 saniyesinde alıyorum. Bu sorunlar 4-5 aydır var. Doktor, geçmezse psikiyatriye gidersin dedi ama gitmek istemiyorum böyle bir sebepten dolayı. Canımı sıkan bir durum, neden olabilir? (Yaş 19)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle zaten üroloji bölümüne gittim, bunu belirteyim; gitmesem konu açmaz, doktora giderdim. Hormon testi yapıldı, normal olduğunu söyledi (testosteron 630, prolaktin 7). Fakat benim şikayetim hâlâ devam ediyor. Canım hiç mastürbasyon yapmak istemiyor, +18 görseller bile benim libidomu artırmıyor. Yaparken de zevk almıyorum, sadece son 2 saniyesinde alıyorum. Bu sorunlar 4-5 aydır var. Doktor, geçmezse psikiyatriye gidersin dedi ama gitmek istemiyorum böyle bir sebepten dolayı. Canımı sıkan bir durum, neden olabilir? (yaş 19)

Mastürbasyon ile cinsel isteksizliğin alakası yok. Mastürbasyondan zevk almamanız sizin için daha iyidir. Evlenince sorununuz geçer.

Yaşadığın bir olaydan dolayı stres ya da depresyondan olabilir. Çok sardığın bir hobi (mesela oyun oynamak) libidoyu arka plana atabilir, çünkü beynin zevki oradan alıyordur. Ama senin durum daha farklı hiç istemiyorum diyorsun. Tiroid, vitamin eksikliği, kötü uyku-beslenme ya da psikolojik sebepler olabilir. Ben bu konulara hakim biri olarak, sağlık konusunda internetten öneri alma diyorum. Psikoloğa görünmeni öneririm.

Mastürbasyon ile cinsel isteksizliğin alakası yok. Mastürbasyondan zevk almamanız sizin için daha iyidir. Evlenince sorununuz geçer.

Demek istediğinizi anladım ama sadece mastürbasyon değil cinsel içerik izlesem bile ilgimi çekmiyor.Yapsam yaparım malum eylemi ama keyif almıyorum işte.Psikolojiktir umarım dediğiniz gibi geçer ileride.

Ya evlenince eşini istemezse ne yapacak? :D
Bende ondan korkuyorum işte.

Yaşadığın bir olaydan dolayı stres ya da depresyondan olabilir. Çok sardığın bir hobi (mesela oyun oynamak) libidoyu arka plana atabilir, çünkü beynin zevki oradan alıyordur. Ama senin durum daha farklı hiç istemiyorum diyorsun. Tiroid, vitamin eksikliği, kötü uyku-beslenme ya da psikolojik sebepler olabilir. Ben bu konulara hakim biri olarak, sağlık konusunda internetten öneri alma diyorum. Psikoloğa görünmeni öneririm.

Psikoloğa bu durumu anlatmak istemem üstüne seans ücreti vereceğim ve yine de düzelmeme ihtimali var.

Çok fazla çıplaklığa maruz kaldığınızda beyniniz bunu normalleştirmeye, alışmaya başlar. Aslında çekici olarak görmeniz gerek şeyler sıradanlaşır. Bunun sonucunda tatminkarsızlık başlar. Bunun sonrası bambaşka bir hal alabilir.

Naçizane tavsiyem çıplak görüntüleri azaltmanız(mümkünse minimuma indirmeniz) ve kendinizi tatmin etme durumunuzdan çıkmanızdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı