Tqwet Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 19 Nisan 2021 #1 Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng
Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #2 Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Nerede çıktı, sivil, siil gibi şeyler her yerde çıkabilir, muhtemelen endişelenecek bir şey yoktur.
Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Nerede çıktı, sivil, siil gibi şeyler her yerde çıkabilir, muhtemelen endişelenecek bir şey yoktur.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Nisan 2021 #3 Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle midemi bulandırdığınız için teşekkür ederim sonra da bir doktora görünmenizi öneririm
Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle midemi bulandırdığınız için teşekkür ederim sonra da bir doktora görünmenizi öneririm
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 19 Nisan 2021 #4 Bu normal bir şey. Ancak yine de doktora gidebilirsiniz.
"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Bende de var bayağı eğer ağrı vs yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Bende de var bayağı eğer ağrı vs yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
3 368671 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 634 19 Nisan 2021 #6 Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Hocam en sağlıklısı bir doktora gitmeniz.
Tqwet dedi: Bu çok ciddi bir konu. Cinsel organımda sivilce çıktı, penisde çıktı. 16 yaşındayım beyaz bir sivilce ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de benim yüz için sivilce ilacı var. Onu sürsem mı acaba? @Mercheng Genişletmek için tıkla... Hocam en sağlıklısı bir doktora gitmeniz.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 19 Nisan 2021 #7 Strese girmiştir. Delikanlıya biraz masaj şart.
wpa_supplicant Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Nisan 2021 #8 Çok büyük değilse ve sivilce olduğundan eminsen sıkıntı yok.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 19 Nisan 2021 #9 Yaşınıza göre normal bir durum. Çok dert ediyorsanız cildiyeye gidin.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 19 Nisan 2021 #10 Bir şey olmaz. Abartılacak ve korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Sıkabilirsiniz ne diyeyim şimdi ben.
Bir şey olmaz. Abartılacak ve korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Sıkabilirsiniz ne diyeyim şimdi ben.