Cinsellik içeren oyun önerisi

Selam arkadaşlar, sex içeren ama konusu tamamen cinsellik olmayan istediğimiz zaman sexte yapabildiğimiz GTA 5, The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 gibi bizi özgür kılan oyun önerebilir misiniz?

Skyrim'de modlarla istediğin özgürlükte yapabiliyorsun at, ejderha, şövalye, meşale.
Mass Effect'te de var.
Baldur's Gate 3'te de var ama o CRPG yani farklı tür bildiğin üzere

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlu Skyrim'dir. Teknik açıdan bu sistemleri kurmak zorlayıcı olabilir, öyle indirdim kurdum bitti değil ama başarabilirsen istediğin şeyi verecektir.

Selam arkadaşlar. Sex içeren ama konusu tamamen cinsellik olmayan, istediğimiz zaman sex de yapabildiğimiz GTA 5, The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 gibi bizi özgür kılan oyun önerebilir misiniz?
Medeni cesaretini tebrik ederim. Yıllar yıllar önce "Singles: Flirt Up Your Life" diye bir oyun oynamıştım bakabilirsin. Sims gibi.

Şaka bir yana Skyrim'de modlarla istediğin özgürlükte yapabiliyorsun at, ejderha, şövalye, meşale.
Mass Effect'te de var.
Baldur's Gate 3'te de var ama o crpg yani farklı tür bildiğin üzere

Full cinsellik içeren oyuna da gerek yok sadece özgür kılan, grafikleri iyi bunu da yapabildiğimiz oyun aramıştım, önerilerden Mass Effect'e bakacağım, teşekkürler. 👌😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı