Avlanmadan da anlayabiliyorum. Bence konuya atlamamak lazım hemen. Her şeyden önce arkadaş olunur, tanışılır. Niyet belli edip denemek gerektiğini düşünmüyorum.
Fazla özgürlüğü kısıtlamak için dine gerek yok. Din olmadan da gayet toplumsal ahlakımızı koruyabiliriz.
Kaldı ki dinde de cinselliğin ve kadının konumu gayet açık. Bence hiç girmeyelim.
Din "cinsellik haramdır" demiyor.
Okudum ben Kur'an'ı.
Hatta birbirinizin kıyafetisinizdir diyordu.
Bence nikahsız tanımadığın biriyle para karşılığında... Yapılmamalı abi!
Din "cinsellik haramdır" demiyor.
Okudum ben Kur'an'ı.
Hatta birbirinizin kıyafetisinizdir diyordu.
Bence nikahsız tanımadığın biriyle para karşılığında... Yapılmamalı abi!
İyi de nikahın da aslında pek bir önemi yok. Sanırım peygamber bile başkaları geçici nikah kıyıp ihtiyaçlarını görsün diye izin vermişti. Nikah bana çok formalite gibi geliyor. Kaç yılındayız, bence artık zorunluluk değil tercih olmalı. Nikahsız ilişki yani.
19 yaşındayım ve hala kız eli bile tutamadım. Cinsellik yaşamayı çok istiyorum ama partner bulamıyorum. Üniversiteye başlayacağım. Orada da bulamazsam sonsuza kadar yalnız mı kalacağım? Batıda 14 15 yaşındaki çocuklar bile cinsellik yaşıyor. Bıktım artık, çok bunaldım.
Endişelenme. Ben de senin yaşlarında kendimle ilgili her şey yolunda olmasına rağmen bir kızla çıkmamıştım. Sonra neler oldu bilmiyorum çok hızlı yaşadım Aşırı duygusal birisi olma ya da hayallere kapılma. Kendine çekidüzen ver, konuşmaktan ve ne istediğini söylemekten çekinme. İsteklerini uygun bir dille ifade etmenin yollarını bul. İroni, espri, zekice cevaplar. Kadınlar zordur asla kendin gibi olmana müsaade etmezler. Kimisi sürekli geyik muhabbeti severken kimisi sadece romantizme inanıyor olabilir. Karşılaştığında genel bir tespit yapıp ona göre yaklaşacak argümanlar bulmayı dene.
Kendinle ilgili bir kaç küçük detay daha, aynalarla barışık ol. Sen kendini çekici ve beğenilebilir bulmazsan bu enerjiyi diğerlerine yansıtamazsın. Vasat göründüğünü düşünüyorsan kendi tipine göre bir tarz yarat. Senin yaş eşiğindeki toplum marjinal tarzları yadırgamaz, kabul edebilirler. Biraz şans tabi ama bazı şeyleri uğraşarak başarabilirsin.
İyi de nikahın da aslında pek bir önemi yok. Sanırım peygamber bile başkaları geçici nikah kıyıp ihtiyaçlarını görsün diye izin vermişti. Nikah bana çok formalite gibi geliyor. Kaç yılındayız, bence artık zorunluluk değil tercih olmalı. Nikahsız ilişki yani.
Nasıl önemi yok? Ayrıldılar diyelim. Çocukları var.
Aralarında nasıl anlaşacaklar?
Olay mahkemeye falan gelince nikah gerekli.
Hem nikah yapınca kendine zulüm mü ediyorsun kral?
Hocam ihtiyaç da bir sürü sevgili yapmanın ne alemi var?
Birisi yukarıda avlanmak falan yazmış.
İslamcılar kadına 2./3. sınıf muamelesi yapıyor diyorsunuz ya.
Siz yobazları sadece siyasalcılardan sanıyorsunuz.
Hocam ihtiyaç da bir sürü sevgili yapmanın ne alemi var?
Birisi yukarıda avlanmak falan yazmış.
İslamcılar kadına 2./3. sınıf muamelesi yapıyor diyorsunuz ya.
Siz yobazları sadece siyasalcılardan sanıyorsunuz.