2 205220 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 421 Çözümler 2 25 Ağustos 2022 #121 SeanStrickland dedi: Dini nikah sayesinde mahkemeye de gidilmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... E yani. T21 dedi: Tavşan avındayız hocam, göz kırpan tavşanı kaçırmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız. Arz talep olduktan sonra bize susmak düşer.
SeanStrickland dedi: Dini nikah sayesinde mahkemeye de gidilmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... E yani. T21 dedi: Tavşan avındayız hocam, göz kırpan tavşanı kaçırmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız. Arz talep olduktan sonra bize susmak düşer.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.172 Çözümler 1 25 Ağustos 2022 #122 SeanStrickland dedi: Mirastan pay da az. Normalde calisamiyor sen de demişsin zaten erkeğin hizmetcisi gibi tasvir ediliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka erkeğin ailesine bakma zorunluluğu var. KAdının öyle bir görevi yok. O yüzden daha çok paraya ihtiyacı olacak. O yüzden. Sebeplerini araştırın.
SeanStrickland dedi: Mirastan pay da az. Normalde calisamiyor sen de demişsin zaten erkeğin hizmetcisi gibi tasvir ediliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka erkeğin ailesine bakma zorunluluğu var. KAdının öyle bir görevi yok. O yüzden daha çok paraya ihtiyacı olacak. O yüzden. Sebeplerini araştırın.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 25 Ağustos 2022 #123 One Face dedi: Ama bu sefer Recep abi getirdi siyasete. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş olayı siyasete değil olmasına gerekene getirdi bence. Recep Baltaş dedi: İhtiyaçtır. Dinciler belki bunun aksini iddia edebilir. Hatta listenin başında gelir! Eki Görüntüle 1495301 Genişletmek için tıkla... Aslında verilen piramidin detaylarına inersek kökeni Maslow'a dayanmakta. Fakat, piramidi günümüz içinde BM ve resmi adıyla UN ihtiyaçların tümü olarak kabul eder. Temel insan hakları sözleşmeleri ile ortak olarak kabul edilir ve piramid içinde verilen bütün ihtiyaç grupları haklar ile bağlanmıştır. Peki, belirli bir kesimin derdi ne diyenler olacaktır. Kendileri baskılanarak büyüdüğü için her şey öyle olsun istiyorlar. Biraz kıskanç bir tutum ama benim olmadıysa senin hiç olmasın demek gibi.
One Face dedi: Ama bu sefer Recep abi getirdi siyasete. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş olayı siyasete değil olmasına gerekene getirdi bence. Recep Baltaş dedi: İhtiyaçtır. Dinciler belki bunun aksini iddia edebilir. Hatta listenin başında gelir! Eki Görüntüle 1495301 Genişletmek için tıkla... Aslında verilen piramidin detaylarına inersek kökeni Maslow'a dayanmakta. Fakat, piramidi günümüz içinde BM ve resmi adıyla UN ihtiyaçların tümü olarak kabul eder. Temel insan hakları sözleşmeleri ile ortak olarak kabul edilir ve piramid içinde verilen bütün ihtiyaç grupları haklar ile bağlanmıştır. Peki, belirli bir kesimin derdi ne diyenler olacaktır. Kendileri baskılanarak büyüdüğü için her şey öyle olsun istiyorlar. Biraz kıskanç bir tutum ama benim olmadıysa senin hiç olmasın demek gibi.
2 205220 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 421 Çözümler 2 25 Ağustos 2022 #124 One Face dedi: Kanka erkeğin ailesine bakma zorunluluğu var. KAdının öyle bir görevi yok. O yüzden daha çok paraya ihtiyacı olacak. O yüzden. Sebeplerini araştırın. Genişletmek için tıkla... Kitapta bu açık açık yazıyor mu yoksa tefsir mi anlatıyorsunuz bize?
One Face dedi: Kanka erkeğin ailesine bakma zorunluluğu var. KAdının öyle bir görevi yok. O yüzden daha çok paraya ihtiyacı olacak. O yüzden. Sebeplerini araştırın. Genişletmek için tıkla... Kitapta bu açık açık yazıyor mu yoksa tefsir mi anlatıyorsunuz bize?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 25 Ağustos 2022 #125 376922 dedi: Çüş. (özür dilerim) Sen Kur'an'ı okumamışsın konuşuyorsun. O İslam'da yasak değil hatta çalışın diyor. İslamofobi yayma etrafa. Genişletmek için tıkla... Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine.
376922 dedi: Çüş. (özür dilerim) Sen Kur'an'ı okumamışsın konuşuyorsun. O İslam'da yasak değil hatta çalışın diyor. İslamofobi yayma etrafa. Genişletmek için tıkla... Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine.
3 376922 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 358 25 Ağustos 2022 #126 205220 dedi: Kitapta bu açık açık yazıyor mu yoksa tefsir mi anlatıyorsunuz bize? Genişletmek için tıkla... Evet yazıyor yeminle.
205220 dedi: Kitapta bu açık açık yazıyor mu yoksa tefsir mi anlatıyorsunuz bize? Genişletmek için tıkla... Evet yazıyor yeminle.
2 205220 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 421 Çözümler 2 25 Ağustos 2022 #127 SeanStrickland dedi: Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine. Genişletmek için tıkla... Bence de. Fazla eski kurallar var. 1400 yıl geçmiş be kardeşim.
SeanStrickland dedi: Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine. Genişletmek için tıkla... Bence de. Fazla eski kurallar var. 1400 yıl geçmiş be kardeşim.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 25 Ağustos 2022 #128 376922 dedi: Evet yazıyor yeminle. Genişletmek için tıkla... Ayet at.
3 376922 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 358 25 Ağustos 2022 #129 SeanStrickland dedi: Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine. Genişletmek için tıkla... Dinlediğin hocanın adını söyler misin bir. O hoca galiba en son TV haramdır diyordu. Ben Kur'an okudum evladım okudum.
SeanStrickland dedi: Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine. Genişletmek için tıkla... Dinlediğin hocanın adını söyler misin bir. O hoca galiba en son TV haramdır diyordu. Ben Kur'an okudum evladım okudum.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #130 205220 dedi: Siz de haklısınız. Arz talep olduktan sonra bize susmak düşer. Genişletmek için tıkla... Sosyalleşmeyen insan cinsellik yaşayamaz, yaşarsa da parasıyla diyelim. Buradaki avlanmadan kastım kadının hareketlerini yorumlayarak uygun adımı atmak.
205220 dedi: Siz de haklısınız. Arz talep olduktan sonra bize susmak düşer. Genişletmek için tıkla... Sosyalleşmeyen insan cinsellik yaşayamaz, yaşarsa da parasıyla diyelim. Buradaki avlanmadan kastım kadının hareketlerini yorumlayarak uygun adımı atmak.