Cinsellik ihtiyacını karşılayamamak

Mirastan pay da az. Normalde calisamiyor sen de demişsin zaten erkeğin hizmetcisi gibi tasvir ediliyor.
Kanka erkeğin ailesine bakma zorunluluğu var.
KAdının öyle bir görevi yok. O yüzden daha çok paraya ihtiyacı olacak. O yüzden. Sebeplerini araştırın.

Ama bu sefer Recep abi getirdi siyasete.

Recep Baltaş olayı siyasete değil olmasına gerekene getirdi bence.

İhtiyaçtır. Dinciler belki bunun aksini iddia edebilir. Hatta listenin başında gelir!

Eki Görüntüle 1495301

Aslında verilen piramidin detaylarına inersek kökeni Maslow'a dayanmakta.

Fakat, piramidi günümüz içinde BM ve resmi adıyla UN ihtiyaçların tümü olarak kabul eder.

Temel insan hakları sözleşmeleri ile ortak olarak kabul edilir ve piramid içinde verilen bütün ihtiyaç grupları haklar ile bağlanmıştır.

Peki, belirli bir kesimin derdi ne diyenler olacaktır. Kendileri baskılanarak büyüdüğü için her şey öyle olsun istiyorlar.

Biraz kıskanç bir tutum ama benim olmadıysa senin hiç olmasın demek gibi.

Çüş. (özür dilerim)
Sen Kur'an'ı okumamışsın konuşuyorsun.
O İslam'da yasak değil hatta çalışın diyor.
İslamofobi yayma etrafa.
Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine.

Yüz tane şart bindiriyor yok şöyle olacak böyle olacak diye yok eşi disi erkekler ile aynı ortamda çok bulunmamalı tarzı. Tatlı sucular geldi yine.
Dinlediğin hocanın adını söyler misin bir.
O hoca galiba en son TV haramdır diyordu.
Ben Kur'an okudum evladım okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…