Cinsellik ihtiyacını karşılayamamak

Singapur deidigin ülke çok gelişmiş bir ülke mi ve Japonya da hiç bulundun mu anime izlemek dışı?

Ekonomi açıdan gelişmiş olması sosyal adalet ile alakasi yok yani.

18 yaşındayım kan bağı olanlar hariç hiçbir kızla tek kelime konuşmuşluğum olmadı. Benimki işin nirvanası artık. En sonunda galiba iş görücü usülüne gidecek.

Lets go mektep.

Japonya toplumsal olarak gelişmiş bir ülke değil. Çok sert sosyal hiyerarşi ve yine bastırılmış cinselliğe sahipler. Bastırılmış oldukları için otobüste metroda tacizler fazla oluyor. Öyle ki sana dokunana gizli bir toz bulaştırdığın ürün yapmışlar tacizden korunmak için, yok satmıştı. Bizde aşırı dindarlığın yaptığını onlarda toplum ahlakı yaratıyor. Japonya'nın da bu konuda savunulacak yanı yok. Singapur'un problemi de beni ilgilendirmiyor.

18 yaşındayım kan bağı olanlar hariç hiçbir kızla tek kelime konuşmuşluğum olmadı. Benimki işin nirvanası artık. En sonunda galiba iş görücü usülüne gidecek.
Ya hiç mi? Mutlaka kafanın uyuştuğu birisi olmuştur.

Hocam konuyu fena dağıtmışsınız. Herkes sizin yazdığınız meseleye yorum yapıyor şimdi.
Bence bayağı bağlantılı. Cinselliği doğrudan etkileyen şeyler bunlar. Dini kullandığı için konu hafiften siyasete de kaydı. Her açıdan inceleyebilmek kötü değil.

Hocam benimki imam hatipli utangaçlığı. Ömrüm erkek okulunda geçti. Ne bileyim dershanelerde falan hoşuma giden oldu da hiç yanlarına bile yaklaşamadım.
Benim de erkekten çok kız arkadaşım oldu. Romantik ilişkim çok az oldu sınıf dolduracak kadar normal kız arkadaşım olduğu halde. Karşındakinin psikolojisini anlayınca tam oluyorsun sanırım.

Hocam size bugu anlatıyorum çok fazla kızla konuşuyormuş havasıyla kıza yazıyorsunuz 5-10 dakika muhabbet ettikten sonra öyle birisi olmadığınızı ciddi ilişkiye inandığınızı söylüyorsunuz sonra alacağınız cevap
-Böyle erkek kaldı mı ya? Olacak sonrasıda size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…