Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar haklı çıkmak için her şeyi yapanlar var. Anlayın artık şunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zeka olarak bilmem de bana kalırsa erkekler çoğu konuda üstün. Neden derseniz, iki cinsin de kendine özel özellikleri var. Mesela ne kadar kadınlar kamyon süreriz dese de erkekler daha iyi sürüyor, o işe daha hakim oluyor bana kalırsa. Ya da kadınlar nereden baksan ev temizliğinde çoğu erkekten üstün oluyor. Bu özelliklerin toplamını karşılaştırırsak erkekler daha üstün oluyor. Bence!

Ya biyolojik olarak erkek ile erkek, kadın ile kadın da eşit değil. Ayrıca kadınlar kendileri bunları söylüyor, kendi tipsizliklerini örtpas edip erkeklere bahane buluyorlar.

Sadece kadın erkek meselesi değil, hangi olayda eşitlik sağlamak adına bir tarafa ağırlık verirseniz bu ağırlık zamanla yanlış sonuçlar doğurur.

Örneğin, bir erkeğin yaptığı hata tüm erkeklere mal edilir ama bir kadının hatası ne kadar büyük olursa olsun görmezden geliniyor.

Sadece kadın erkek meselesi değil, hangi olayda eşitlik sağlamak adına bir tarafa ağırlık verirseniz bu ağırlık zamanla yanlış sonuçlar doğurur. Örneğin, bir erkeğin yaptığı hata tüm erkeklere mal edilir ama bir kadının hatası ne kadar büyük olursa olsun görmezden geliniyor.
Arkadaşlar haklı çıkmak için her şeyi yapanlar var. Anlayın artık şunu.
Hocam siz neyi savunmaya çabalıyorsunuz, anlayamadım tam olarak.

İşte bunun yüzünden artık bildiğiniz herkes kadınlarla konuşmaktan korkuyor.

Merhaba,
Konuyla ilgili şu videoyu bırakıyorum. Cinsel taciz iftirasına uğrayan bir doktor. Açıklamayı kendisi yapıyor röportajda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…