Cinsiyetlere karşı olan düşüncelerim çok karışık ne yapmalıyım?

KebapciBongo

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben normalde buraya genel konular hakkında yazan, başvuran, cevaplayan birisiydim fakat bugün içimi dökmek istedim. Olay su ki ben 2 yıl (civarlarında) önceden beri kadın kıyafetleri giymeye ilgi duyuyorum neden bilmiyorum hoşuma gidiyor fakat bunun dini boyutta etik olup olmadığı hakkında bir çelişiklik içerisindeyim. Buraya kadar çok da sorun yok, son 1 aydır karşı cinse karşı istegimin koreldigini hissediyorum. Ve eşcinselliği seven birisi değilim, fakat olana saygı duyarım. Neden istegimin azaldığını anlamış değilim. Öteki taraf azabindanda korkuyorum arada derede bir yerdeyim. Ne yapmam gerek?

Bir otuz +1 her şeyi çözer

Buhari hadislerinde peygamberin kadın gibi giyinen erkeklere lanet ettiğini söyler. Yani öte taraf azabından korkuyorsan kadın gibi giyinemezsin.

Bir de şu dininizi kendiniz araştırsanız daha iyi olur. Hem sonsuzluğunuzu bu yasaklara uyup uymamanıza bağlı olarak geçireceğinizi düşünüyorsunuz hem de iki dakikanızı ayırıp kendiniz araştırmıyorsunuz, gerçekten ilgincime gidiyor.

Asosyalleşmek normalde iyi bir şey değil fakat biraz asosyalleşmek iyi gelebililir ayrıca fitnessa gidebilirsin. Eğer yine düzgün bir sonuç almsazsan psikolog şart.

Bir otuz +1 her şeyi çözer

Geçici çözüm olur o.

Hem ayranım dökülmesin.

Evet biliyorum hocam haklsiniz fakat cidden ibadetimi eden birisiyim (bu siralar aksiyor nedensizce) ALLAH(C.C.)'i ve onun indirdiklerine iman ettim. Fakat bu kiyafet konusu cok canimi sıkıyor.

Hem ayranım dökülmesin.

O hesapta istemsizce bir his var icimde.

Büyük ihtimalle ergensiniz ve hormonlarınız değişiyor. Bu normal bir durum. Endişelenmenize gerek yok. Hastaneye gidip hormonlarınıza baktırabilirsiniz.

Evet biliyorum hocam haklsiniz fakat cidden ibadetimi eden birisiyim (bu siralar aksiyor nedensizce) ALLAH(C.C.)'i ve onun indirdiklerine iman ettim. Fakat bu kiyafet konusu cok canimi sıkıyor.

Biraz sorgula, yanlış olan sen misin yoksa inandığın mı?

Geçmiş olsun hocam. Umarım istediğiniz gibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…