swindlerangel Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #1 RAM 16gb PC'de yer yoktu, yer açılsın diye bu kodu yazdım ama dediğim gibi 12 saat 34 dakika geçti ve arktık bunaldım. PC'ye de yazık. Yapabileceğim bir şey var mı, yoksa bu hata mı verdi? Yanlışlıkla kapattım umarım sorun olmaz. Dosya Ekleri 1643182812397.png 7,6 KB · Görüntüleme: 99 Son düzenleme: 26 Ocak 2022
PC'de yer yoktu, yer açılsın diye bu kodu yazdım ama dediğim gibi 12 saat 34 dakika geçti ve arktık bunaldım. PC'ye de yazık. Yapabileceğim bir şey var mı, yoksa bu hata mı verdi? Yanlışlıkla kapattım umarım sorun olmaz.
die for you Picopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 303 Çözümler 1 Yer Holyvuud Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #2 Bu konuyu takip ediyorum bakalım millet ne diyecek. die for you dedi: Bu konuyu takip ediyorum bakalım millet ne diyecek. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey görüyorum. Artı 0 Eksi
Bu konuyu takip ediyorum bakalım millet ne diyecek. die for you dedi: Bu konuyu takip ediyorum bakalım millet ne diyecek. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey görüyorum.
KS KS swindlerangel Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #3 die for you dedi: Bu konuyu takip ediyorum bakalım millet ne diyecek. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 12 saat sürmesini mi kodu mu? Artı 0 Eksi
die for you dedi: Bu konuyu takip ediyorum bakalım millet ne diyecek. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani 12 saat sürmesini mi kodu mu?
die for you Picopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 303 Çözümler 1 Yer Holyvuud Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #4 swindlerangel dedi: Nasıl yani 12 saat sürmesini mi kodu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ben anlamam. Artı 0 Eksi
swindlerangel dedi: Nasıl yani 12 saat sürmesini mi kodu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ben anlamam.