Çipi kırılan M.2 SSD tamir edilebilir mi?

Frkn9824

Femtopat
Daha fazla  
M2 SSD çipi kırıldı acaba bunun tamiri mümkün mü yoksa yenisini mi alayım? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20241204_141757_edit_463330248262940.jpg
    193,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Acil işim yok ya Ps5 için almıştım soğutucu takarken yanlış taktım ssd oturmadı çıkarmaya çalışırken kırıldı tamiri olursa iyi olur 5 ay oldu daha alalı yazık olmasın diye dedim

Kanki onu bir tamirciye göstermen lazım.
Ama yolları koptu ise çok zahmetli uğraşmaz kimse.

İki tane siyah parça var ya onlar kopuk sadece

Yani yenisini alırım problem değil ama tamiri varsa niye para ödeyeyim durup dururken

Bilgisayarcı anlar değil mi bu işten yapılıp yapılmayacağını

İki tane siyah parça var ya onlar kopuk sadece

Yani yenisini alırım problem değil ama tamiri varsa niye para ödeyeyim durup dururken

Bilgisayarcı anlar değil mi bu işten yapılıp yapılmayacağını
O iki Parçanın Takıldığı Yerdeki Renkler Gümüş Rengindemi Bakır Rengindemi ?

Hocam Hiç Uğraşma Önemli ilgilerin Yoksa İçinde Zaten Teknik Servisler De Uğraşmaz diye Tahmin Ediyorum Ama Bi Çarşıdaki Telefon Yada Bilgisayar Anakart Tamiri Yapan Yerlere Götür Şansını Dene
İşte dediğiniz gibi bir sorayım, belki olur. 2500 lira verdim, kıyamıyorum. Cimri değilim, çarçur etmek istemiyorum. Ondan dolayı bir şansımı deneyeyim, olur, olmazsa alırız. Önemli bilgi yok, ya oyun yüklemiştim 10 tane, ya vardır ya yoktur depolama için yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…