Çözüldü Çıplak adamların üzerimize koştuğu oyun

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Oyunumuzda çıplak adamlar üzerimize koşuyor bizde onları vuruyoruz, ve oyun kuş bakışıdır fakat hiçbir şekilde oyunun adını bulamadım v ile başlıyordu ya da L, vl de olabilir.

Bu oyunu arama sebebim geçmişte çok eğlenerek oynadığım bir oyundu, arkadaşlarımla challenge yapardık, şu kadar adam öldüremezsen şu kişinin aracına yumurta atacaksın gibisinden şakalar yapardık, ve bu eylemi tekrar gerçekleştirmek istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ass Hunter

Bu oyun mu? Zamanında Google Play'e de gelmiş fakat homofobiklik içerdiği öne sürülüp eşcinseller tarafından şikayet edilmesi sonucu kaldırılmış.
Hocam evet bu oyun, fakat nasıl bulmayı başardınız?

Benim de çocukluk dönemlerimde böyle bir oyuna denk geldiğim aklıma geldi konuyu görünce. Bunun üzerine İngilizce olacak şekilde birkaç anahtar kelime ile aratınca karşıma çıktı oyun. Saçma bir şekilde normal flash oyunların bulunduğu bir sitede mevcuttu diye hatırlıyorum, +18 ibaresi yoktu. Yanlışlıkla da olsa oynadım ve aklımda oradan kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı