brkcmc Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 53 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Kasım 2020 #11 Yok sıkıntı olmaz ekran kartı fanını elle söpebilisin ama devrelere pek temas etme.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #12 Silinen üye dedi: Ekran kartımı fanlarını temizlemek istiyorum çıplak el ile tutup fanını temizlesem bir sıkıntı olur mu? Ekran kartım RX 580 8 GB. Genişletmek için tıkla... Arka kısmına temas etmemeye çalış, varsa anti-statik bileklik tak.
Silinen üye dedi: Ekran kartımı fanlarını temizlemek istiyorum çıplak el ile tutup fanını temizlesem bir sıkıntı olur mu? Ekran kartım RX 580 8 GB. Genişletmek için tıkla... Arka kısmına temas etmemeye çalış, varsa anti-statik bileklik tak.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #13 Lyrinx dedi: Çıplak el ile dokunmanın zararı yok, ama çıplak el ile fan temizlemek sence de saçma değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıplak el ile fanı temizlemeyeceğim ki siz yanlış anlamışsınız olayı. Ekran kartını temizlemek için ekran kartını çıkartırken çıplak el ile çıkartırsam bir sıkıntı taratır mı dedim. Çıplak el ile fanı nasıl temizleyeyim
Lyrinx dedi: Çıplak el ile dokunmanın zararı yok, ama çıplak el ile fan temizlemek sence de saçma değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıplak el ile fanı temizlemeyeceğim ki siz yanlış anlamışsınız olayı. Ekran kartını temizlemek için ekran kartını çıkartırken çıplak el ile çıkartırsam bir sıkıntı taratır mı dedim. Çıplak el ile fanı nasıl temizleyeyim
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 10 Kasım 2020 #14 Silinen üye dedi: Ekran kartımı fanlarını temizlemek istiyorum çıplak el ile tutup fanını temizlesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi ne demek istediğini anladım, ama bayağı yanlış anlaşılma var. Neyse boşver, çıplak el sıkıntı çıkarmaz.
Silinen üye dedi: Ekran kartımı fanlarını temizlemek istiyorum çıplak el ile tutup fanını temizlesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi ne demek istediğini anladım, ama bayağı yanlış anlaşılma var. Neyse boşver, çıplak el sıkıntı çıkarmaz.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #15 Lyrinx dedi: Şimdi ne demek istediğini anladım, ama bayağı yanlış anlaşılma var. Neyse boşver, çıplak el sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Konuda ne demek istediğimi anlarsınız diye uzatmadan bu şekilde yazdım. Herkese teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Lyrinx dedi: Şimdi ne demek istediğini anladım, ama bayağı yanlış anlaşılma var. Neyse boşver, çıplak el sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Konuda ne demek istediğimi anlarsınız diye uzatmadan bu şekilde yazdım. Herkese teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Adult Çitler Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 450 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 10 Kasım 2020 #16 Ekran kartının namusu var öyle şey olur mu? Kanka rahat ol normal tutsan hiç bişey olmaz.
Shield33 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 320 10 Kasım 2020 #17 Statik elektrikten kendini arındır bence baslamadan önce.