Çipli Nintendo Switch OLED alınır mı?

novatest

Picopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Çipli Nintendo Switch OLED almak istiyorum, ilanlara baktım ama güvenli mi bilemiyorum. Özel oyunları için alacağım ve bu arada cihazı hem çipli hem orijinal sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyor muyum? Çünkü cihazımda hem oyun oynayıp hem de YouTube izlemek istiyorum. Dediğim gibi özel oyunları için alacağım ve elimde güçlü bir PC var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım online değil,dediğim gibi Zelda,Mario gibi oyunlar için kullanacağım.Emulator olayını denedim iyi bir perfonmans da aldım ama kimden duysam konsoldaki gibi bir his vermediğini söylüyorlar.Ondan dolayı almayı düşünüyorum.

Alinir. Evet kullanabilirsin. Online da oynayabilirsin. Overclock yapip 60 FPS de oynarsin. Turkce yamada kurarsin. OFW ve CFW surumleri arasinda gecis yapabilirsin. Fakat 90DNS kurulu olmali. Yoksa perma ban yersin ve Online kullanamazsin bir daha. Hatta Android kurup, Clash Royale bile oynarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…