Satıldı Çipli Nintendo Switch OLED

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
7
Ürün çipli ve Tinfoil yüklüdür. İstediğiniz oyunu sorunsuzca indirip oynayabilirsiniz. İçinde 256 GB Samsung EVO SD kart bulunuyor. Kozmetik olarak joyconda bulunan ufak bir çatlak dışında kusursuzdur. Çatlağın kullanıma hiçbir etkisi yoktur. Cihaz banlıdır, online oyun oynayamazsınız. Zaten satın almadığınız sürece online oyun oynanmıyor cihazda banlı olmasa bile. Yanında şarj aleti ve televizyona bağlamak için adaptör verilecektir (Dock değil). Ankara içi elden teslim önceliğim.

Fiyat: 10000₺

IMG_1652.jpeg

IMG_1653.jpeg IMG_1654.jpeg

Takas dusunceniz var mi hocam? PS4 Slim cihazim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklınızdaki fiyat nedir? Genelde 12-13 civarına gidiyor durumu daha iyi olanlar. Onlara kıyasla uygun tuttuğumu düşünüyorum.
Pazarlık payını hesaba katmadım pek aslında kusura bakmayın ama hem özel versiyon değil hem de dock veya başka ekstrası yok, bunun dışında kozmetik de epey etkili piyasasında. Şimdilik alıcısı değilim alıcı gözüyle bakmıyorum, kötüleme amacım yok sadece emoji bırakmıştım.

Pazarlık payını hesaba katmadım pek aslında kusura bakmayın ama hem özel versiyon değil hem de dock veya başka ekstrası yok, bunun dışında kozmetik de epey etkili piyasasında. Şimdilik alıcısı değilim alıcı gözüyle bakmıyorum, kötüleme amacım yok sadece emoji bırakmıştım.
Ekstrası çipli olup fiyatının da uygun olması. Bu fiyat bandına normal çipsiz OLED bulmak kolay evet ama çipli bu fiyata V2 satıyorlar. Ben V2 fiyatına OLED veriyorum.

Ekstrası çipli olup fiyatının da uygun olması. Bu fiyat bandına normal çipsiz OLED bulmak kolay evet ama çipli bu fiyata V2 satıyorlar. Ben V2 fiyatına OLED veriyorum.
Artı olarak banlı ve joyconu çatlak. Kim bilir nasıl çatladı? 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı