Çipli switch OLED alınır mı?

UAU

Hectopat
Merhaba herkese. Birkaç kez switch kullanma deneyimim oldu ama oyunlara para yetiştiremiyorum. Alan varsa önerecek var mı?

Ya da Lite da alabilirim fiyat açısından

Son düzenleme:
switch oyunlarını seviyorsanız ve switch 2 ye o kadar para vermek istemiyorsanız hala alınabilecek bir konsol

lite alma bazı oyunları oyniyamıyorsun diye biliyorum

Switch oyunlarını seviyorsanız ve switch 2'ye o kadar para vermek istemiyorsanız hala alınabilecek bir konsol.

Switch 2'yi sonra almak istiyorum açıkçası ilgimi hiç çekmedi aslında Lite da düşünüyorum ama karar veremedim ufak olması falan hoşuma gitti birkaç switch oyunu deneyimledim oldukça güzel.

sadece o değil ekrana bağliyabilirsin klavye mouse bağlıyabilirsin daha fazla depolama alanı ve joy conlar zamanla drift problemi yapıyor switch lite alacaksan bu problem olduğunda tamirciye gönderip yaptırman gerek oledde joy con değiştir sorun hallediliyor

Sadece o değil ekrana bağliyabilirsin klavye mouse bağlıyabilirsin daha fazla depolama alanı ve joy conlar zamanla drift problemi yapıyor switch Lite alacaksan bu problem olduğunda tamirciye gönderip yaptırman gerek OLED'de joy con değiştir sorun hallediliyor.

Cevap için teşekkürler düsüneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı