DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #31 Hocam boş verin cipsi falan, meyve yiyiniz.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #32 Bir tane adam vardı kenarlarından kesip şekul şukul yapıyordu.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #33 Bim'den lateks eldiven alın yiyin. Afiyet olsun. DMWM dedi: Hocam boş verin cipsi falan, meyve yiyiniz. Genişletmek için tıkla... Niye? Cips daha iyi bence.
Bim'den lateks eldiven alın yiyin. Afiyet olsun. DMWM dedi: Hocam boş verin cipsi falan, meyve yiyiniz. Genişletmek için tıkla... Niye? Cips daha iyi bence.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.524 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #34 Chopstick ile yiyebilirsiniz ama en iyisi el ile yemek. Yedikten sonra yıkarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chopstick ile yiyebilirsiniz ama en iyisi el ile yemek. Yedikten sonra yıkarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #35 nickyokaga dedi: BİM'den lateks eldiven alın yiyin. Afiyet olsun. Niye? Cips daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Alzheimer, parkinson, öğrenme bozuklukları baş ağrısı gibi çok sayıda soruna, kilo artışına ve diyabete neden olduğunu duydum. DMWM dedi: Alzheimer, parkinson, öğrenme bozuklukları baş ağrısı gibi çok sayıda soruna, kilo artışına ve diyabete neden olduğunu duydum. Genişletmek için tıkla... Msg(monosodyum glutamat ) yüzünden.
nickyokaga dedi: BİM'den lateks eldiven alın yiyin. Afiyet olsun. Niye? Cips daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Alzheimer, parkinson, öğrenme bozuklukları baş ağrısı gibi çok sayıda soruna, kilo artışına ve diyabete neden olduğunu duydum. DMWM dedi: Alzheimer, parkinson, öğrenme bozuklukları baş ağrısı gibi çok sayıda soruna, kilo artışına ve diyabete neden olduğunu duydum. Genişletmek için tıkla... Msg(monosodyum glutamat ) yüzünden.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 25 Eylül 2022 #36 SpeeQ dedi: Aynı sorundan ötürü açtım konuyu, mısır cips değil lays Doritos vb bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kürdanı bantlayıp sushi misali gömüyorum.
SpeeQ dedi: Aynı sorundan ötürü açtım konuyu, mısır cips değil lays Doritos vb bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kürdanı bantlayıp sushi misali gömüyorum.
baris_soz Femtopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #37 SpeeQ dedi: El bulaştırmadan cips yemenin en kolay ve pratik yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Yememek. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2022
SpeeQ dedi: El bulaştırmadan cips yemenin en kolay ve pratik yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Yememek.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Eylül 2022 #38 393654 dedi: Güzel gözüküyor, deneyeceğim. Aklıma eskiden 25kr ye aldığımız kafaya dikilen cips geldi. Hala var ama hem fiyatı çok arttı hem boyutu aşırı küçüldü Genişletmek için tıkla... En son baktığımda 2,50'ydi. Küçücük bir şey.
393654 dedi: Güzel gözüküyor, deneyeceğim. Aklıma eskiden 25kr ye aldığımız kafaya dikilen cips geldi. Hala var ama hem fiyatı çok arttı hem boyutu aşırı küçüldü Genişletmek için tıkla... En son baktığımda 2,50'ydi. Küçücük bir şey.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #39 Eldiven ile yemek. Bazen öyle yapıyorum.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 26 Eylül 2022 #40 Bilgisayar başında yiyorsanız ve eliniz batsın istemiyorsanız en iyi seçenek peçete ile tutarak yemek.
Bilgisayar başında yiyorsanız ve eliniz batsın istemiyorsanız en iyi seçenek peçete ile tutarak yemek.