Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Konu şu; cipsi ilk ağzıma attığım an 2-3 saniyelik bir karıncalanma ve titreşim gibi bir şey hissediyorum. Bu normal mi değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023
Konu şu; cipsi ilk ağzıma attığım an 2-3 saniyelik bir karıncalanma ve titreşim gibi bir şey hissediyorum. Bu normal mi değil mi?
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 9 Temmuz 2023 #2 Normal kardeşim.
E EienTheGreat Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri A520m-a pro - R5 5500 - Rx6700 - 16 gb ram - 512gb ssd - 650w psu Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 Sythexz dedi: Konu şu; cipsi ilk ağzıma attığım an 2-3 saniyelik bir karıncalanma ve titreşim gibi bir şey hissediyorum. Bu normal mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Karıncalanmanın yanında ağrıda oluyorsa sıkıntı yoksa devam :d
Sythexz dedi: Konu şu; cipsi ilk ağzıma attığım an 2-3 saniyelik bir karıncalanma ve titreşim gibi bir şey hissediyorum. Bu normal mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Karıncalanmanın yanında ağrıda oluyorsa sıkıntı yoksa devam :d
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.943 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Temmuz 2023 #4 Sythexz dedi: Konu şu; cipsi ilk ağzıma attığım an 2-3 saniyelik bir karıncalanma ve titreşim gibi bir şey hissediyorum. Bu normal mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Her cips mi, hangi cips? Bazı cipslerin yağları veya tat verici kimyasal maddelerine hassasiyetin olabilir. Alerjik olarak bir kaşınma, kabarma, kızarma tepkin yoksa problem yok.
Sythexz dedi: Konu şu; cipsi ilk ağzıma attığım an 2-3 saniyelik bir karıncalanma ve titreşim gibi bir şey hissediyorum. Bu normal mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Her cips mi, hangi cips? Bazı cipslerin yağları veya tat verici kimyasal maddelerine hassasiyetin olabilir. Alerjik olarak bir kaşınma, kabarma, kızarma tepkin yoksa problem yok.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 Mert Can Urcan dedi: Her cips mi, hangi cips? Bazı cipslerin yağları veya tat verici kimyasal maddelerine hassasiyetin olabilir. Alerjik olarak bir kaşınma, kabarma, kızarma tepkin yoksa problem yok. Genişletmek için tıkla... Alerji yok sadece ilk lokmada oluyor. Marka, sos fark etmiyor. EienTheGreat dedi: Karıncalanmanın yanında ağrıda oluyorsa sıkıntı yoksa devam :d Genişletmek için tıkla... Ağrı yok.
Mert Can Urcan dedi: Her cips mi, hangi cips? Bazı cipslerin yağları veya tat verici kimyasal maddelerine hassasiyetin olabilir. Alerjik olarak bir kaşınma, kabarma, kızarma tepkin yoksa problem yok. Genişletmek için tıkla... Alerji yok sadece ilk lokmada oluyor. Marka, sos fark etmiyor. EienTheGreat dedi: Karıncalanmanın yanında ağrıda oluyorsa sıkıntı yoksa devam :d Genişletmek için tıkla... Ağrı yok.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.943 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Temmuz 2023 #6 Sythexz dedi: Alerji yok sadece ilk lokmada oluyor. Marka, sos fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi cips peki?
Sythexz dedi: Alerji yok sadece ilk lokmada oluyor. Marka, sos fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi cips peki?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.218 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #7 Mert Can Urcan dedi: Hangi cips peki? Genişletmek için tıkla... Genelde Ruffles ve Lays yiyorum ancak diğer cipslerde oluyor.
Mert Can Urcan dedi: Hangi cips peki? Genişletmek için tıkla... Genelde Ruffles ve Lays yiyorum ancak diğer cipslerde oluyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.943 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 10 Temmuz 2023 #8 Sythexz dedi: Genelde Ruffles ve Lays yiyorum ancak diğer cipslerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Sade demek istediysen ilginç - biri palm diğeri mısır özür (henüz lays mısır özünü değiştirmemişti geçen hafta), aromalıysa, msg + I+G (Ribonükleotid) (E635) sinerjisi... uzun vadeli hassasiyet araştırması mevcut değil.
Sythexz dedi: Genelde Ruffles ve Lays yiyorum ancak diğer cipslerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Sade demek istediysen ilginç - biri palm diğeri mısır özür (henüz lays mısır özünü değiştirmemişti geçen hafta), aromalıysa, msg + I+G (Ribonükleotid) (E635) sinerjisi... uzun vadeli hassasiyet araştırması mevcut değil.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 12 Temmuz 2023 #9 Garipmiş karıncalanma hissi veren tek şey greyfurttur cipsten olması garibime gitti.