Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #11 SpeeQ dedi: Yeni konu: Cips yerken klavye yağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hemen açıyorum ben.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #12 SpeeQ dedi: Ezip bir kaseye doldurursan sonrasında kaşıklarsan yağlanmaz. Fakat aynı tadı vermiyor Genişletmek için tıkla... Denedin mi la bunu harbi.
SpeeQ dedi: Ezip bir kaseye doldurursan sonrasında kaşıklarsan yağlanmaz. Fakat aynı tadı vermiyor Genişletmek için tıkla... Denedin mi la bunu harbi.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 17 Ekim 2024 #13 SpeeQ dedi: Ezip bir kaseye doldurursan sonrasında kaşıklarsan yağlanmaz. Fakat aynı tadı vermiyor Genişletmek için tıkla... Ya da rondoda çekip meyve suyu katıp içebilirsiniz
SpeeQ dedi: Ezip bir kaseye doldurursan sonrasında kaşıklarsan yağlanmaz. Fakat aynı tadı vermiyor Genişletmek için tıkla... Ya da rondoda çekip meyve suyu katıp içebilirsiniz
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 17 Ekim 2024 #14 erenBney dedi: Cips yerken farem yağlanıyor çözümünü bilen var mı ne yapsam yağlanmaz? Genişletmek için tıkla... Kolonya ile temizle fareyi beki yağlaması azalır.
erenBney dedi: Cips yerken farem yağlanıyor çözümünü bilen var mı ne yapsam yağlanmaz? Genişletmek için tıkla... Kolonya ile temizle fareyi beki yağlaması azalır.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #15 The Notorious dedi: Denedin mi la bunu harbi. Genişletmek için tıkla... Cips nasıl yenir? Bu konumda birkaç tavsiye gelmişti. Fakat konuya mouse'dan dolayı olduğunu yazmayı unutmuştum
The Notorious dedi: Denedin mi la bunu harbi. Genişletmek için tıkla... Cips nasıl yenir? Bu konumda birkaç tavsiye gelmişti. Fakat konuya mouse'dan dolayı olduğunu yazmayı unutmuştum
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #16 SpeeQ dedi: Cips nasıl yenir? Bu konumda birkaç tavsiye gelmişti. Fakat konuya mouse'dan dolayı olduğunu yazmayı unutmuştum Genişletmek için tıkla... Hocam pakete ağzınızı sokup dişinizle kaparsanız elleriniz batmaz.
SpeeQ dedi: Cips nasıl yenir? Bu konumda birkaç tavsiye gelmişti. Fakat konuya mouse'dan dolayı olduğunu yazmayı unutmuştum Genişletmek için tıkla... Hocam pakete ağzınızı sokup dişinizle kaparsanız elleriniz batmaz.
Claiser Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 758 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar Gigabyte B450M S2H v2.0, AMD R5 5600X, XPG 8+16GB 3200Mhz CL16 Dual Channel, Gigabyte RTX 3070 Monitör Asus ROG Strix XG248Q 23.8" 240Hz 1ms Ekipmanlar Darmoshark M3S 4K Philips Spk 7684 Klavye James Donkey 720 Sanal 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni, Lojistik Deposu Elemanı, Marangoz 17 Ekim 2024 #17 Al bi' chopstick bak yoluna. veya poşeti eline geçir yedikten sonra çıkart.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.868 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #18 Mouse kullanırken yeme. Klavye kullanırken yeme. Bilgisayar kullanırken yeme. Çözülür.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 17 Ekim 2024 #19 erenBney dedi: Cips yerken farem yağlanıyor çözümünü bilen var mı ne yapsam yağlanmaz? Genişletmek için tıkla... Hocam gülen emojilere bakmayın siz. Trendyol gibi sitelerde cips yeme aparatı var onlardan alın. Bende de oluyor hemde benim farem beyaz. Her türlü konuyu açabilirsiniz forum sonuçta burası yazmaktan çekinmeyin.
erenBney dedi: Cips yerken farem yağlanıyor çözümünü bilen var mı ne yapsam yağlanmaz? Genişletmek için tıkla... Hocam gülen emojilere bakmayın siz. Trendyol gibi sitelerde cips yeme aparatı var onlardan alın. Bende de oluyor hemde benim farem beyaz. Her türlü konuyu açabilirsiniz forum sonuçta burası yazmaktan çekinmeyin.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.248 Çözümler 6 17 Ekim 2024 #20 333365 dedi: @erenBney, cipsler yağlı olur. Ona yapabilecek bir şey yok gibi gözüküyor. Cipsi sol elinizle yiyip fareyi sağ elinizle kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klavye yaglanir bu sefer de hocam
333365 dedi: @erenBney, cipsler yağlı olur. Ona yapabilecek bir şey yok gibi gözüküyor. Cipsi sol elinizle yiyip fareyi sağ elinizle kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klavye yaglanir bu sefer de hocam