S Simo Hayha Ziyaretçi 23 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar formattan sonra ben driver pack solution programı ile anakart çipsetlerini filan güncelliyorum. Bu gereklimidir? Yoksa windows 8 in bütün güncellemerini yaptığımızda zaten güncellenmiş olur mu?
Arkadaşlar formattan sonra ben driver pack solution programı ile anakart çipsetlerini filan güncelliyorum. Bu gereklimidir? Yoksa windows 8 in bütün güncellemerini yaptığımızda zaten güncellenmiş olur mu?
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 23 Ağustos 2014 #2 Tabi ki önemlidir ancak driver programları ile daha kötü sonuçlar elde edebilirsiniz. Tavsiyem güncelleyin ama kendiniz yapın.
Tabi ki önemlidir ancak driver programları ile daha kötü sonuçlar elde edebilirsiniz. Tavsiyem güncelleyin ama kendiniz yapın.
S Simo Hayha Ziyaretçi 23 Ağustos 2014 #3 Driver programlarının bir zararı olmaz bence. Program güncel olduktan sonra sorun olmaz. Ama kendim nasıl yapacağım peki?
Driver programlarının bir zararı olmaz bence. Program güncel olduktan sonra sorun olmaz. Ama kendim nasıl yapacağım peki?
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 23 Ağustos 2014 #4 Anakart'ın modeline göre kendi sitesinden güncel sürücüyü indirip buradaki video ile sürücüyü "-overall" komutu ile yükleyin.
Anakart'ın modeline göre kendi sitesinden güncel sürücüyü indirip buradaki video ile sürücüyü "-overall" komutu ile yükleyin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Ağustos 2014 #5 AMD sistemin varsa güncellemene gerek yok. Aygıt yöneticisinde sorun veren aygıt varsa donanım kimliğini yaz.
AMD sistemin varsa güncellemene gerek yok. Aygıt yöneticisinde sorun veren aygıt varsa donanım kimliğini yaz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Ağustos 2014 #7 BlackBurn'un anlattığı gibi yonga setini güncelle.