uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Benim ininal kartımda çip yok. POS makinelerinde kullanabilir miyim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #2 Kullanabilirsiniz. Varsayılan olarak kart numaranızın son dört hanesi şifrenizdir. Uygulama içerisinden yeni rastgele şifre isteyebilirsiniz.
Kullanabilirsiniz. Varsayılan olarak kart numaranızın son dört hanesi şifrenizdir. Uygulama içerisinden yeni rastgele şifre isteyebilirsiniz.
SsMuffiNsS Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 Kullanabilirsin sorun olmaz.
uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 Cruslan dedi: Kullanabilirsiniz. Varsayılan olarak kart numaranızın son dört hanesi şifrenizdir. Uygulama içerisinden yeni rastgele şifre isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ben şifremi değiştirmiştim zaten peki ne yönde geçirmem gerekiyor kartı biliyor musunuz?
Cruslan dedi: Kullanabilirsiniz. Varsayılan olarak kart numaranızın son dört hanesi şifrenizdir. Uygulama içerisinden yeni rastgele şifre isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ben şifremi değiştirmiştim zaten peki ne yönde geçirmem gerekiyor kartı biliyor musunuz?
WTFLLama Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 472 Çözümler 1 11 Mart 2021 #5 uyelbl dedi: teşekkür ederim ben şifremi değiştirmiştim zaten peki ne yönde geçirmem gerekiyor kartı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çipsiz kartlarda sadece manyetik şeridi çekerek kartı okutabilirsin, pos cihazına takamazsın.
uyelbl dedi: teşekkür ederim ben şifremi değiştirmiştim zaten peki ne yönde geçirmem gerekiyor kartı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çipsiz kartlarda sadece manyetik şeridi çekerek kartı okutabilirsin, pos cihazına takamazsın.