Çıraklık eğitimi mi meslek lisesi mi?

Kagananan

Centipat
Daha fazla  
Çıraklık eğitimde sıhhi tesisata gidiyorum nefret ediyorum bu bölümden başlayalı 4-5 gün oldu mesleğe geçmek istiyorum. Meslek lisesinde yazılım diye bir bölüm duydum sizce geçsem yabancı dil gerekir mi mesleğe geçersem? Derste göreceğim ve hayalim olan polis ve bekçi olma şansını yakalayabileceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığın bölgeye göre değişir meslek liselerinde kimya bölümleride var benm mezun odluğum okulda var dı. Yaşın daha genç fizik konusunu halledersin sınavladada hazırlanırsan bekçi veya polis olursun şimdiden umusuzluğa kapılma.

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşıyorum bende derslerden uzak kalmamak için mesleğe geçmek istiyorum ama aileme babama anlatamıyorum sıhhi tesisati öğren geleceğin mesleği deyip duruyolarlar ben polis bekçi olmak istiyorum diyorum bu fizikle olma ihtimalin yüzde 1 diyorlarlar yaş 14 kilo 79-80

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşıyorum bende derslerden uzak kalmamak için mesleğe geçmek istiyorum ama aileme babama anlatamıyorum sıhhi tesisati öğren geleceğin mesleği deyip duruyolarlar ben polis bekçi olmak istiyorum diyorum bu fizikle olma ihtimalin yüzde 1 diyorlarlar yaş 14 kilo
Zayıflayıp kilo verirsen spor yaparsan iyi bir fizik yaparsin

Zayıflayıp kilo verirsen spor yaparsan iyi bir fizik yaparsin.

Kilom şu an 79 80 ama (babamda polis) polisligin çok kolay olmadığını her mesleğin bir zorluğu olduğunu emlnin serseri dolu olduğunu ve cirakliktan devam etmem gerektigini söylüyor emlye gondermeme ihtimali çok yüksek sanırım diyicemki bu benim hayatım ben karar vermeliyim bunu soyliyecek yüzüm yok ben meslek hakkında hiçbir bilgi araştırmazken babam her selam verdigi kişiye benim geleceğim hakkında ne yapmam gerektiği hangi mesleği tercih etmem gerektiğini soruyordu benden çok kafa yordu ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Kilom şu an 79 80 ama (babamda polis) polisligin çok kolay olmadığını her mesleğin bir zorluğu olduğunu emlnin serseri dolu olduğunu ve cirakliktan devam etmem gerektigini söylüyor emlye gondermeme ihtimali çok yüksek sanırım diyicemki bu benim hayatım ben karar vermeliyim bunu soyliyecek yüzüm yok ben meslek hakkında hiçbir bilgi araştırmazken babam her selam verdigi kişiye benim geleceğim hakkında ne yapmam gerektiği hangi mesleği tercih etmem gerektiğini soruyordu benden çok kafa yordu ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Düşün ortak karara var dostum iyi günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı