Çıraklık okuluna geçilmeli mi?

BY LEWU

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben niteliksiz Anadolu lisesinde okuyorum, okulun OBP puanı 90. sınavlarımın da kötü gelmesi, okuldan mezun olanların %90'ı üniversiteye yerleşememiş (müdür yardımcısı söyledi) ve benim de kendime pek güvenmememden dolayı çıraklık okuluna geçmeyi düşünüyorum. Berberlik bölümü var aklımda. Çıraklık okulu nasıldır? Bu şekilde Anadolu lisesinde okuyarak kendimden bir halt olmayacağını anladım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç bence.

Ben meslekte okuyorum ve bazı öğrenciler okumak istemeyip oraya geçiyor. Oraya gidenler övüyodu orayı baya. Mesem okulu ile okullarımızın bahçeleri çit ile ayrılmış ve arada muhabbet dönüyodu onlarla. Arada okula gelip top oynayıp gidiyolardı. Haftanın 3 günü işe gidip takılıyolardı. Cebine para girer biraz. Asgarinin 1/3 ünü veriyorlar. Eline mesleğin geçmiş olur. Çok kötü bir yer değil bence.

Şuan da Parasız yatılı bursluluğum var, son zam ile aylık 1500 TL. Evet geçmeyi düşünüyorum ama aileme nasıl söyleyeceğim onu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…