Merhaba ben 8.sınıf öğrencisiyim ve LGS'ye 30 gün kaldı ben de çalışsam yapar mıyım diye merak ediyorum. Okula sadece ilk açıldığı zaman 1, 1,5 ay gittim, gerisi yok. Bir de çalışmaya başladığımda hemen sıkılıyorum benim planım aslında çıraklık okulunda meslek öğrenmek ama ailem çalışsan yaparsın falan diyor şu anda sadece yazılılara gittim ve de notlarım o kadar da kötü değil. Fen: 70 Türkçe: 70 Din: 80 inklaptan da bir o kadar bekliyorum ama matematikte kötü ama şey de diyebilirsiniz yazılılardan bir şey anlamazsın sonuçta hocadan hocaya değişir. Doğru da dersiniz ama yazmak istedim. Asıl demek istediğim çıraklık okuluna gitmek mi mantıklı yoksa kalan 30 günde asılıp şans denemek mi? Ben çıraklık okulundan yanayım çünkü ileride okuyunca bir garantisi yok ama çıraklık okulunda hiç değilse mesleğin oluyor ne dersiniz? Bir de ben artık okuldan bıktım çalışmak istiyorum. Hiç değilse paramı alırım aileme de destek çıkarım çok şükür durumumuz çok kötü değil ama hiç değilse benim harcamalarım kıyafettir cartır curttur onları kendim alırım iyi günler.