WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.488 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Kasım 2023 #11 legend61 dedi: Yok bu devirde ufak bir çalışmayla güzel bir şey kazanmazsın. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra çalışacağım ama 40 ortlama diğer 3 sınavla 50'yi geçer mi emin değilim. Ben çalışcam inşallah geçer. legend61 dedi: Yok bu devirde ufak bir çalışmayla güzel bir şey kazanmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam çıraklıkda yazılım veya benzer birşey var mı ben çocukluğumdan beri bilgisayarla uğraşıyorum çünkü 3,4 yaşından beri.
legend61 dedi: Yok bu devirde ufak bir çalışmayla güzel bir şey kazanmazsın. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra çalışacağım ama 40 ortlama diğer 3 sınavla 50'yi geçer mi emin değilim. Ben çalışcam inşallah geçer. legend61 dedi: Yok bu devirde ufak bir çalışmayla güzel bir şey kazanmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam çıraklıkda yazılım veya benzer birşey var mı ben çocukluğumdan beri bilgisayarla uğraşıyorum çünkü 3,4 yaşından beri.
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #12 WosTidReis dedi: Bu saatten sonra çalışacağım ama 40 ortlama diğer 3 sınavla 50'yi geçer mi emin değilim. Ben çalışacağım inşallah geçer. Hocam çıraklıkda yazılım veya benzer bir şey var mı ben çocukluğumdan beri bilgisayarla uğraşıyorum çünkü 3,4 yaşından beri. Genişletmek için tıkla... Çıraklıkta yazılımla uğraşan bir yere gidebilirsin, bilgisayar teknisyeni ,tamircisi vs.
WosTidReis dedi: Bu saatten sonra çalışacağım ama 40 ortlama diğer 3 sınavla 50'yi geçer mi emin değilim. Ben çalışacağım inşallah geçer. Hocam çıraklıkda yazılım veya benzer bir şey var mı ben çocukluğumdan beri bilgisayarla uğraşıyorum çünkü 3,4 yaşından beri. Genişletmek için tıkla... Çıraklıkta yazılımla uğraşan bir yere gidebilirsin, bilgisayar teknisyeni ,tamircisi vs.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.488 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Kasım 2023 #13 legend61 dedi: Çıraklıkta yazılımla uğraşan bir yere gidebilirsin, bilgisayar teknisyeni ,tamircisi vs. Genişletmek için tıkla... Benim için nasıl olur peki geleceği iyimidir?
legend61 dedi: Çıraklıkta yazılımla uğraşan bir yere gidebilirsin, bilgisayar teknisyeni ,tamircisi vs. Genişletmek için tıkla... Benim için nasıl olur peki geleceği iyimidir?
7 700853 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 449 16 Kasım 2023 #14 WosTidReis dedi: Hocam yani zor derken çıraklık da çalışacağım için üniversite sınavına nasıl çalışacağım gibi düşündüm. Genişletmek için tıkla... Üniversitede biraz zor diyorlarda yurt dışına gitme ihtimalin yüksek diye biliyorum aşcı olursan hayatın kurtulur.
WosTidReis dedi: Hocam yani zor derken çıraklık da çalışacağım için üniversite sınavına nasıl çalışacağım gibi düşündüm. Genişletmek için tıkla... Üniversitede biraz zor diyorlarda yurt dışına gitme ihtimalin yüksek diye biliyorum aşcı olursan hayatın kurtulur.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.488 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Kasım 2023 #15 legend61 dedi: Çıraklıkta yazılımla uğraşan bir yere gidebilirsin, bilgisayar teknisyeni ,tamircisi vs. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım bölümü var mı çıraklıkda.
legend61 dedi: Çıraklıkta yazılımla uğraşan bir yere gidebilirsin, bilgisayar teknisyeni ,tamircisi vs. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım bölümü var mı çıraklıkda.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 16 Kasım 2023 #16 Aşçılık değerli meslektir, tabii iş biraz kendi becerinde de bitiyor. Sanattır yemek yapmak, her zaman saygı duyulur.
Aşçılık değerli meslektir, tabii iş biraz kendi becerinde de bitiyor. Sanattır yemek yapmak, her zaman saygı duyulur.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.503 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #17 legend61 dedi: Yok bu devirde ufak bir çalışmayla güzel bir şey kazanmazsın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle.
legend61 dedi: Yok bu devirde ufak bir çalışmayla güzel bir şey kazanmazsın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle.