Çirkin kızlardan hoşlanmak normal mi?

egerdn

Picopat
Daha fazla  
Günümüzde doğal ve makyajsız bir kadın olmanın neredeyse ayıp sayıldığı şu toplumda, herkes Barbie bebek gibi; botokslu, estetikli, makyajlı, boyalı saçlı falan ve hiçbiri de gerçek bir canlıymış gibi hissettirmiyor. Belki bu yüzdendir, bilemiyorum; bir insanın yüzünde hiç kusur olmaması hoşuma gitmiyor. Sizce bu normal bir durum mu yoksa anormal bir durum mu? Çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin ezici çoğunluğu benim fikrimin tam tersini düşünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çirkin kriterleriniz ne? Yani her insan farklı düşünür. Güzellerden hoşlanınca anormal olmuyorsan, çirkinlerden hoşlanınca da anormal olmazsın.

Hocam çirkin kriterleriniz ne? Yani her insan farklı düşünür. Güzellerden hoşlanınca anormal olmuyorsan, çirkinlerden hoşlanınca da anormal olmazsın.

Toplumun kalıplaşmış güzellik algısına uymayan demek çirkin kelime anlamı bu zaten duyar yapılacak bir şey yok.

Toplumun kalıplaşmış güzellik algısına uymayan demek çirkin kelime anlamı bu zaten duyar yapılacak bir şey yok.
Hocam duyar kastığımı nereden çıkarttınız? Aksine ağzınızla söylüyorsunuz, toplumun kalıplaşmış güzellik algısına uymadınız diye anormal olmuyorsunuz. Bakın, herkes genel anlamda toplumdakiler, beyaz yaka işte çalışmak isterler, sen sırf mühendislik istedin diye anormla olur musun?

Yanlış anlamışım demek istediğinizi pardon.

Yanlış anlamışım demek istediğinizi pardon.
Problem değil Hocam, sosyaldeyiz, konuşmak için varız.

Hocam gerçekten merak ettim, çirkinden kastınız, toplumun güzellik algısına uymayan kadınlar mı?

Bana sorarsanız benim takıldığım tüm kadınlar topluma bakarsaka anormaldiler.

Şu anda sevgilim yok ama şöyle söyleyeyim, e-twinning mi diyorlar tam hatırlamıyorum, tübitak için dergi çıkartmışlardı, RDR 2 deki Arthur Morgan ı ingilizce olarak tanıtmışlardı ve ben sevinmiştim bayağı. Tabii o zamanlar konuşmuyorduk çünkü onun duygularıyla oynamıştım. Çok küçüktüm, çok pişmanım.

Yani dediğim gibi, olabilir.

Nasılsınız bu arada nasıl gidiyor? O kadar konuştuk, halinizi hatrınızı sormadan gitmeyeyim.

Yani evet toplumun güzellik algısında güzel deyince akılda direk sarışın zayıf Rus kadınları geliyor ama her ne kadar bu doğal saç rengi kilosu falan olsa bile yapay olanlar doğalı taklit ettiği için doğalda değersizleşiyor iyi gidiyor hayat güzel uzun zamandır sosyal hayattan izole yaşıyorum ve hiç sevgilim de olmadı (açık liseden okuduğum için) ama hedeflerimi erken gerçekleştireceğim için içim rahat ondan sonra zaten bu işlere ayıracak istemeyeceğim kadar vaktim olacak (ölmezsem) siz nasılsınız.

Hocam şükür bende iyiyim. Benim ortaokulda hayal ettiğim hayatı yaşıyorsunuz, tadını çıkarın. Bir de bireysel disiplininiz varsa senin keyfine de değinilimze hee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…