Cisco paket tracer PC-1 web browser çalışmıyor

Yiğit_17

Hectopat
Yer
Ankara/Gölbaşı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 4.4 GHz
Powercolor hellhound RX 6600
Fury beast 16gb 3200MHZ x1
Kioxia exceria G2 1TB
Gigabyte B450M-K
MSI MAG A600DN
Redmi Note 11 Pro
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 10. sınıf bilişim öğrencisiyim ağ dalında ders görüyorum yakın zamanda sınavım olduğundan biraz derste yaptıklarımızın üzerinden geçmek için packet traceri indirdim fakat internet sitesi kurarken gerekenleri yapmama rağmen bir türlü site açılmıyor. Rastgele bir isim yazıyorum DNS'e tanıtmadığım onda da beyaz ekran oluyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?

Son düzenleme:
Packet Tracer'da uygulama yapmana gerek yok, kitaptaki uygulamalarin kod kisimlarini ezberlesen yeterli. Tabii eger uygulama sinavi olmayacaksan.

Packet Tracer uzerinde simdilik kafana gore uygulama yapsan, yapamazsin. Cunku 11. sinifta da ayni dersin daha detayli versiyonunu goruyorsun, simdilik temel shell komutlarini goruyorsunuz. Kitaptaki uygulamalari yapsan yeterli.

İlk sınavımız uygulama olmayacak 2. sınav olacak. Teşekkürler.

İlk sınavımız uygulama olmayacak 2. sınav olacak. Teşekkürler.

Bu dersin ilk sinavi gayet kolay, komut sorusu olarak nasil yetkili kullanici olurum, global konfigurasyon modu vs. tarzi sorular soruyorlar. Mantikla halledersin. Asil zor kisimlari 2. donem ve 11. sinif. Protokollerin her detayini ezberliyorsun sonra sana sorduklari 2 kelimelik sorular. Kolay gelsin.

Bu dersin ilk sinavi gayet kolay, komut sorusu olarak nasıl yetkili kullanici olurum, global konfigurasyon modu vs. tarzi sorular soruyorlar. Mantikla halledersin. Asil zor kisimlari 2. donem ve 11. sinif. Protokollerin her detayini ezberliyorsun sonra sana sorduklari 2 kelimelik sorular. Kolay gelsin.

Anladım hocam biraz zor gibi ama artık girdik bir yola.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı