Citicoin gerçek mi?

BrkOz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen gün arkadaşımla demlenirken bir anda citicoin diye bir kripto paranın konusunu açtı. Bu kripto para hakkında çok az bilgi bulabildim ve dolandırıcılık olabilir mi diye sorgulamak istedim. Bu coinin görünürde bir web sitesi de var ancak sitenin SSL lisansı 2023'te alınmış ve sitenin en altında 2012-2023 yasıyor.

Bahsi geçen site: www.worldciticoin.com

İşin özeti şudur ki arkadaşım asyalı biriyle tanışıyor ve 2 aydır düzeyli bir sohbetleri oluyor. Bu kripto paranın hisselerine sahip olduklarını ve zengin olduklarını söylüyorlar. Arkadaşım aile whatsapp gruplarına kadar giriyor bu sohbet sırasında. Siteden indirilen sözde borsanın APK dosyasını gönderiyorlar. Bu asyalı arkadaş hesaba yüklü bir para yatırıyor ve aradaşıma da isterse ekleme yapmasını istiyor. Arkadaşım da ekleme yapıyor. BTC Türk sitesinden citicoin hesabına para aktarımı yapıyor. Ayrıca ordan geri çekme işlemi de yapıyor, bunlarda bir sorun yok.

Ben durumu dinledikten sonra sitede bulunan gariplikleri arkadaşıma söyledim ve asyalı arkadaştan bi açıklama yapmasını istedim. Bu hanımefendi de criptoparanın daha halka sunulmadığını, yakın zamanda sunulacağını iletti.

Paranın borsadaki hacmi 80 milyon dolar olarak görünüyor ve şu anki değeri 0.80 cent.

Sorun şu ki ben bu para hakkında bir bilgi bulamadım. Böyle bir para var mıdır? Güvenilir midir?

WhatsApp'tan Hong Kong'ta yaşayan bir kadın yazdı, 1 ay konuştuk ardından worldciticoin sayfasından bahsetti. Coin aliyor musun çok kazanıyorum sende al dedi en az 1000$ alman gerekiyor dedi. Boşluğuma geldi 1 aydır konuşuyoruz dedim aldım sonra kıza site güven vermiyor para bile çektirmez bunlar dedim. Olur mu öyle çekim yap dedi çekim yaptım Binance'ye 200$ geldi. Böyle olunca biraz daha güven verdiler. Sonra sitede 10000$ yatırana 3000$ veriyorlardı kıza param yok katilamam dedim. Nasıl ısrar ediyor birinden borç al hemen ödersin 3000$ kazanacaksın 3 aylık maaşın dedi. Hatta ben de 7000$ var ben dedi atıyorum. Senin worldciticoin hesabına sen de 3000$ at dedi böyle olunca ulan kızda yatırıyor dedim bir hata daha yaptım 3000$ kredi çektim. Böylelikle borcum atıyor uykularım kaçıyordu. Çekim deniyorum olmuyor mail attım bana para çekmek için %10 vergi istediler. 1000$ yatırdım paramı almak için sonra bir mail daha geldi hesabı etkinleştirme diye. 1000$ daha istediler terliyorum borcum artıyor kafayı yemek üzereyim. Elimi kaptırdım kolumda gidiyor. Baktım bunlar ben attıkça istiyor yapacak bir şey yok dedim tüm bağımı kestim. Çok sağlam bir örgüt Allah kimsenin başına vermesin. Allah böyle insanları ıslah etsin. Kolay para kazanma diye bir şey yok arkadaşlar kimseye inanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar aranızda bu konuda en net bilgiye sanırım ben sahibim çünkü kazık bana girdi www.worldciticoin.com bir kripto pazar yeri gibi kurulmuş bir site ama dolandırıcılar citicoin yalan ve o asyalı kadınlarda dolandırıcı önce sizinle tanışıyorlar arkadaş gibi birkaç ay sohbet ediyorlar sonra sohbeti birşekilde yatırıma ve kripto paralara getiriyorlar sonra size link yolluyorlar sizde hesap oluşturmaya başlıyorsunuz cıtıcoin var yeni çıktı çok yükselecek gibi fikirler sunuyorlar sakın diyorum inanmayın para yatırmayın hepsi yalan o kadınlar dolandırıcı burdan resimler yükleyemiyorum ama kadınların resimleri numaraları var bende isteyen mail adresimden ulaşsın detaylı bilgilerde verebilirim

Bu tiplere dikkat edin birisize denk gelebilir inanmayın dolandırıcı bunlar

Dosya Ekleri

• 3739d5fe-e04f-489a-8836-e751db47c324.jpeg
    3739d5fe-e04f-489a-8836-e751db47c324.jpeg
    155,5 KB · Görüntüleme: 445
  • 22a19bd4-2831-4f9b-a693-52148110a5e5.jpeg
    22a19bd4-2831-4f9b-a693-52148110a5e5.jpeg
    206,6 KB · Görüntüleme: 393
  • 5adb8a3c-399a-4659-860e-3b6ce1cf0c80.jpeg
    5adb8a3c-399a-4659-860e-3b6ce1cf0c80.jpeg
    201,5 KB · Görüntüleme: 357
  • IMG_1665.jpeg
    IMG_1665.jpeg
    191,7 KB · Görüntüleme: 382
  • 8d4eebdf-3588-4cfa-a3e5-376fbe4921e2.jpeg
    8d4eebdf-3588-4cfa-a3e5-376fbe4921e2.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 405
  • IMG_1663.jpeg
    IMG_1663.jpeg
    237,4 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_1664.jpeg
    IMG_1664.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 460
Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızda bu konuda en net bilgiye sanırım ben sahibim çünkü kazık bana girdi www.worldciticoin.com bir kripto pazar yeri gibi kurulmuş bir site ama dolandırıcılar Citicoin yalan ve o asyalı kadınlarda dolandırıcı önce sizinle tanışıyorlar arkadaş gibi birkaç ay sohbet ediyorlar sonra sohbeti bir şekilde yatırıma ve kripto paralara getiriyorlar sonra size link yolluyorlar sizde hesap oluşturmaya başlıyorsunuz Citicoin var yeni çıktı çok yükselecek gibi fikirler sunuyorlar sakın diyorum inanmayın para yatırmayın hepsi yalan o kadınlar dolandırıcı buradan resimler yükleyemiyorum ama kadınların resimleri numaraları var bende isteyen mail adresimden ulaşsın detaylı bilgilerde verebilirim.

Bu tiplere dikkat edin birisize denk gelebilir inanmayın dolandırıcı bunlar.

Arkadaşlar aranızda bu konuda en net bilgiye sanırım ben sahibim çünkü kazık bana girdi www.worldciticoin.com bir kripto pazar yeri gibi kurulmuş bir site ama dolandırıcılar Citicoin yalan ve o asyalı kadınlarda dolandırıcı önce sizinle tanışıyorlar arkadaş gibi birkaç ay sohbet ediyorlar sonra sohbeti bir şekilde yatırıma ve kripto paralara getiriyorlar sonra size link yolluyorlar sizde hesap oluşturmaya başlıyorsunuz Citicoin var yeni çıktı çok yükselecek gibi fikirler sunuyorlar sakın diyorum inanmayın para yatırmayın hepsi yalan o kadınlar dolandırıcı buradan resimler yükleyemiyorum ama kadınların resimleri numaraları var bende isteyen mail adresimden ulaşsın detaylı bilgilerde verebilirim.

Bu tiplere dikkat edin birisize denk gelebilir inanmayın dolandırıcı bunlar.

Ayni tip bana da denk geldi ve ayni resimler, ayni muhabbet ve tabii ki baktı beni ikna edemiyor.

Altug dagdelen arkadasa yazan kişi bana da yumiko adıyla yazmaya başladı. Şimdi baska biri amy adında biri yazıyor. Bu tur asyali kadinlara inanmayın. Bende aşağıya birkaç resim bırakıyorum. Umarım herkes bir merak eder ve araştırma yaparak bu foruma denk gelir. Saygılarımla.

Dosya Ekleri

• IMG-20230527-WA0006.jpg
    IMG-20230527-WA0006.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 428
  • IMG-20230527-WA0011.jpg
    IMG-20230527-WA0011.jpg
    211,4 KB · Görüntüleme: 372
WhatsApp'tan Hong Kong'ta yaşayan bir kadın yazdı, adı bertha 1 ay konuştuk ardından worldciticoin sayfasından bahsetti. Coin aliyor musun çok kazanıyorum sende al dedi en az 1000$ alman gerekiyor dedi. Boşluğuma geldi 1 aydır konuşuyoruz dedim aldım sonra kıza site güven vermiyor para bile çektirmez bunlar dedim. Olur mu öyle çekim yap dedi çekim yaptım Binance'ye 200$ geldi. Böyle olunca biraz daha güven verdiler. Sonra sitede 10000$ yatırana 3000$ veriyorlardı kıza param yok katilamam dedim. Nasıl ısrar ediyor birinden borç al hemen ödersin 3000$ kazanacaksın 3 aylık maaşın dedi. Hatta ben de 7000$ var ben dedi atıyorum. Senin worldciticoin hesabına sen de 3000$ at dedi böyle olunca ulan kızda yatırıyor dedim bir hata daha yaptım 3000$ kredi çektim. Böylelikle borcum atıyor uykularım kaçıyordu. Çekim deniyorum olmuyor mail attım bana para çekmek için %10 vergi istediler. 1000$ yatırdım paramı almak için sonra bir mail daha geldi hesabı etkinleştirme diye. 1000$ daha istediler terliyorum borcum artıyor kafayı yemek üzereyim. Elimi kaptırdım kolumda gidiyor. Baktım bunlar ben attıkça istiyor yapacak bir şey yok dedim tüm bağımı kestim. Çok sağlam bir örgüt Allah kimsenin başına vermesin. Allah böyle insanları ıslah etsin. Kolay para kazanma diye bir şey yok arkadaşlar kimseye inanmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı