Game Pass'te mevcut.
Vallaha hocam eğer ki her ay Game Pass'e para vermek istemiyorsanız ETail'de indirimle 619 TL'ye düşüyordu(indirimsiz hali 650 TL iken) hocam şu anda ellerinde keyi güncelledilerki zam yapmışlar ve şu anki fiyatından ne kadara düşer hiç bilemiyorum. 2024 Temmuz'dan bu yana hep 650 TL'den 619a düşüyordu keşke biraz daha önce açsaydınız konuyu game Pass tek çare çok geç kalmışsınız. ETail'den alsaydınız eTail resmi dispülatör olduğu için Steam de etkinleştirebileceğin Steam keyi veriyor hocam.Kabasakaldan alabilirsin oda Steam keyi veriyor.Benim 2 daha çok hoşuma gitti ilk oyununada baktım ama o yüzden 2 düşünüyorum.
Her ay Game Pass için para veremem maalesef.
1 ay boyunca istediğiniz kadar oynayın o zaman her ay vereceksiniz diye bir zorunluluk yok istediğin zaman iptal edersin. Yinede abonelik istemezsen Microsft Store üzerinde 500 TL.Benim 2 daha çok hoşuma gitti ilk oyununada baktım ama o yüzden 2 düşünüyorum.
Her ay Game Pass için para veremem maalesef.
Vallaha hocam eğer ki her ay Game Pass'e para vermek istemiyorsanız ETail'de indirimle 619 TL'ye düşüyordu(indirimsiz hali 650 TL iken) hocam şu anda ellerinde keyi güncelledilerki zam yapmışlar ve şu anki fiyatından ne kadara düşer hiç bilemiyorum. 2024 Temmuz'dan bu yana hep 650 TL'den 619a düşüyordu keşke biraz daha önce açsaydınız konuyu game Pass tek çare çok geç kalmışsınız. ETail'den alsaydınız eTail resmi dispülatör olduğu için Steam de etkinleştirebileceğin Steam keyi veriyor hocam. Kabasakaldan alabilirsin oda Steam keyi veriyor.
Cities skylines 2
Steam'de indirimi için Steam DB'den bakabilirsin %10 %20 en fazlada %30 indirim yapar büyük indirimi yapsaydı 2024 kış indiminde yapardı(oyun çıkalı 1 yıldan fazla oldu çünkü) 2025 yaz indiriminde de(ilk bahar indirimini es geçtim artık) yaptıkları indirim kadar yaparlar Steam'de en fazla 500 TL'ye düşer ancak microsoftada indirim olursa hangisi daha ayrıcalıklı ona bakmak gerekiyor. İllede Steam dersen kabasakalda var yok ben Steam'ci değilim dersende 500 TL uygun. Steam yorumları karışık kategorisinde Steam DB'den de bakıldığında kış indiriminde %20 indirimle 23.99 dolara düşmüş. Microsoft'taki indirimlerle ne kadara düşüyor ve kabasakalda da indirim oluyorsa eğer ki orada da ne kadara düşüyor onu öğrenip doğru bir karar vermek gerekli. Cities: Skylines II tarafında Microsoft'a nasıl Türkçe yama yapılır bilemem modların uyumluluğu ne durumda bilemem hocam.Peki bu oyun sizce indirime girer mi?
Xbox'da 500TL şu an ama eğer Steam'de falan indirime girerse diye sormak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.