Cities Skylines 2 indirime girer mi?

CnrMoltiSanti

Hectopat
Yer
Tekirdağ Çerkezköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-3770 / GTX1650 4GB GDDR6 / 8+4 12GB 1600Mhz Kingston / H61M-DS2(Rev2.2)
Merhaba, bu oyunun 700₺ civarı olan Ultimate paketini almak istiyorum, sizce önümüzdeki indirimlerde fiyatında düşüş olur mu?

Olmaz ise sizce alınmaya değer mi, bence şu an alınmazsa oyunun çıkışına yakın fiyatı daha da artacaktır.

Oyun daha çıkış yapmadı bile. Ön siparişteki oyunlar genellikle indirime girmez. Oyunu almanızı da önermem çünkü Xbox Game Pass'e ilk günden gelecek.

Yine de alacaksanız oyun çıktıktan sonra 2 hafta iade hakkınız var. Deneyiminizden memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz.

Yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum. Aksine çıkışına yakın artacaktır da. Eğer almayı düşünüyorsan yaz indirimlerini bekle eğer bir fiyat düşüşü olmazsa bence bir daha olmaz. Ve evet oyun ilkine nazaran çok fazla yeni şey var eğer sistemin iyiyse ve ilk oyunu seviyorsan ben düşünmeden alırdım.

Yeni çıkan oyunlar indirime girmez. Ön sipariş biraz daha ucuz olabilir o kadar.

Cities Skylines II'nin standart sürümünün Xbox Game Pass'a geleceğini belirtmek isterim.

İlk oyunda 300-400 saatim var, ve çok beğenerek oynuyordum, yaz indirimlerine 2 gün var indirime girmez ise artık ya gamepass alayım ya da direkt steam'den alayım.

Yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum. Aksine çıkışına yakın artacaktır da. Eğer almayı düşünüyorsan yaz indirimlerini bekle eğer bir fiyat düşüşü olmazsa bence bir daha olmaz. Ve evet oyun ilkine nazaran çok fazla yeni şey var eğer sistemin iyiyse ve ilk oyunu seviyorsan ben düşünmeden alırdım.

İşte bende onu düşündüm aslında ama dolar kuru mâlum o zamana kadar daha 4 ay var oyun fiyatının şu anki fiyatında sabit kalacağını düşünmüyorum. Yine yaz indirimleri gelsin duruma göre bakacağım.

Oyun daha çıkış yapmadı bile. Ön siparişteki oyunlar genellikle indirime girmez. Oyunu almanızı da önermem çünkü Xbox Game Pass'e ilk günden gelecek.

Yine de alacaksanız oyun çıktıktan sonra 2 hafta iade hakkınız var. Deneyiminizden memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı