Cities Skylines 2 konut talebi hiç olmuyor

mahmudi tuncer

Decapat
Daha fazla  
Şehrim çok güzel bir şehir. Ancak 28 bin nüfusa geldiğimde aynı anda aşırı işsizliğe maruz bırakıldım. Ve hiç konut talebi yok. Bunu nasıl çözerim? Millet taşınması lazım. Ne yapsam bu zinciri kıramadım, imdat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı işsizliğin sebebi ya herkesin aşırı eğitimli olması ya da eğitim kapasitesinin yetersiz olmasından kaynaklıdır. Eğer yetersiz ise ya bütçeyi arttırın ya da okullar açın. Aynu şekilde sanayiye ve ticaret alanlarına ulaşımın iyi olması da önemlidir.

Nüfus yetersizliği de bir sebep, onu da şimdi açıklıyorum:

Sanayi ve dükkan talebi nasıl? Eğer sanayiye ya da ticaret alanlarına ihtiyaç varsa önce onları halletmek lazım. Sol alttaki yeşil, turuncu ve mavi olan çubuklardan bahsediyorum; eğer mavi ve turuncu çok yukarıdaysa bu sorun oluyor. Yeni ticaret alanları ve sanayi bölgeleri oluşturmak lazım.

Şehre ulaşım rahat mı? Karadan, denizden, havadan, demiryollarından mümkün olduğunca ulaşım olması gerekiyor.

Hizmeleri kontrol edin. Özellikle sağlık ve çöp konusunda dikkat edin. Toplu taşımaya değer verin.

Turizm önemlidir. İnsanları şehre çekecek binalar dikin. Park alanlarını çoğaltın.

Bunların hepsi tamamsa ve sorun devam ediyorsa başka çözümler arayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…