plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 778 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Oyun Game Pass'a da geliyor ancak bu tarz oyunlar uzun soluklu ve sürekli DLC gelen bir oyun olduğu için Steam'dan almak mantıklı mıdır?
Oyun Game Pass'a da geliyor ancak bu tarz oyunlar uzun soluklu ve sürekli DLC gelen bir oyun olduğu için Steam'dan almak mantıklı mıdır?
A alafranga Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 844 Çözümler 1 28 Haziran 2023 #2 Ben Steam'den aldım. Hem çıkacak DLC'ler hem de atölye öğeleri için. Şu anki Steam fiyatı da çok uygun zaten günümüze göre.
Ben Steam'den aldım. Hem çıkacak DLC'ler hem de atölye öğeleri için. Şu anki Steam fiyatı da çok uygun zaten günümüze göre.
plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 778 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 alafranga dedi: Ben Steam'den aldım. Hem çıkacak DLC'ler hem de atölye öğeleri için. Şu anki Steam fiyatı da çok uygun zaten günümüze göre. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen zamlanacaktır zaten.
alafranga dedi: Ben Steam'den aldım. Hem çıkacak DLC'ler hem de atölye öğeleri için. Şu anki Steam fiyatı da çok uygun zaten günümüze göre. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen zamlanacaktır zaten.