A abuzerkömürc Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:46 #1 Hocam bende de hala aynı sıkıntı. Dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama olmuyor, yama kaldıra tıklayınca da yama bulunamadı diyor. @VolkTyson
Hocam bende de hala aynı sıkıntı. Dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama olmuyor, yama kaldıra tıklayınca da yama bulunamadı diyor. @VolkTyson
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.571 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #2 Oyuna güncelleme geldiğinden dolayı şu an Calypso ekibinin Türkçe yaması çalışmamakta kendileri en yakın zamanda halledeceğini söyledi.
Oyuna güncelleme geldiğinden dolayı şu an Calypso ekibinin Türkçe yaması çalışmamakta kendileri en yakın zamanda halledeceğini söyledi.
A abuzerkömürc Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:58 #3 sağolun hocam peki herhangi bi süre zarfı belirtildimi kaç güne hallolur
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.571 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #4 abuzerkömürc dedi: Sağ olun hocam peki herhangi bir süre zarfı belirtildimi kaç güne hallolur. Genişletmek için tıkla... Yoğunluğa göre bakacağız dediler ben 1 hafta içerisinde tekrar geri geleceğini düşünüyorum.
abuzerkömürc dedi: Sağ olun hocam peki herhangi bir süre zarfı belirtildimi kaç güne hallolur. Genişletmek için tıkla... Yoğunluğa göre bakacağız dediler ben 1 hafta içerisinde tekrar geri geleceğini düşünüyorum.
A abuzerkömürc Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:59 #5 Crvena Zvezda dedi: Yoğunluğa göre bakacağız dediler ben 1 hafta içerisinde tekrar geri geleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır eyvallah hocam
Crvena Zvezda dedi: Yoğunluğa göre bakacağız dediler ben 1 hafta içerisinde tekrar geri geleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır eyvallah hocam