İlk defa yama mı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama istersen ekipleri sayayım.
Sixth Sense - Önceden ücretsiz yama yapıyorlardı, sonra işleri bıraktılar. Birkaç ay sonra geri döndüler ve artık ücretli yama yapmaya karar verdiler. (El çeviri - Ücretli)
Anonymous Çeviri - Ücretli yama yapıyorlar, zaten herkes biliyor. (El mi makine mi bilinmiyor - Ücretli)
Makine Çeviri - Büyük oyunları ilk bitiren ve hızlı davranan ekiplerden biri, makine çevirisi kullanıyorlar. Bu, bildiğimiz Google Çeviri gibi değil, oldukça kaliteli iş çıkarıyorlar ve yama ücretsiz. Ancak yamayı erken erişmek istersen, sadece bağış atman yeterli. (Makine çeviri - Çoğunlukla ücretsiz)
Sinnerclown Çeviri - Tüm oyunları yama yapan ekiplerden biri, ihtiyacınız olan her şeye sahipler ve DeepL çevirisini kullanıyorlar; sonuç olarak oldukça kaliteli yamalar yapıyorlar. (DeepL - Çoğunlukla ücretsiz)
Gameolog Topluluğu - Eskiden çoğu çeviri yaparlardı, ancak son zamanlarda yavaşladılar. Şimdi büyük oyunları bazen çeviri yapıyorlar, bazen yapmıyorlar. Aynı şekilde, onlar da DeepL çevirisini kullanıyorlar. (Makine çeviri ve DeepL - Ücretsiz)
Hangar - Üniversite öğrencileri tarafından kurulmuş sanırım, genellikle karışık oyunları çeviriyorlar. (El çeviri - Ücretsiz)
Calypso - Eskiden Gameolog ekibinin bir parçasıydılar, ancak ayrılarak kendi ekiplerini kurdular. Büyük oyunları hızlı bir şekilde çıkarmaya çalışıyorlar, tabii ki çıkarmaya çalışıyorlar ve DeepL çevirisini kullanıyorlar. (DeepL - Ücretsiz)
Şu an için bunlar mevcut, hepsi güvenilir; çoğunu kullandım ve problem yaşamadım.