nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Steam'den Cities Skylines aldım, oynaya tıkladım ardından Paradox Launcher yükledi ama Paradox Launcher hiç açılmadı, ardından Steam'e gidip tekrar oynaya bastığımda başlatılıyor deyip tekrardan oyna diyor ve açılmıyor, yardımcı olur musunuz?
Steam'den Cities Skylines aldım, oynaya tıkladım ardından Paradox Launcher yükledi ama Paradox Launcher hiç açılmadı, ardından Steam'e gidip tekrar oynaya bastığımda başlatılıyor deyip tekrardan oyna diyor ve açılmıyor, yardımcı olur musunuz?
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 29 Kasım 2024 #2 Steam'den oyunun dosya dogrulamasını yapın. Artı 0 Eksi
KS KS nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 MrWasil dedi: Steam'den oyunun dosya dogrulamasını yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmadı. Paradoxuda silip yine yükledim olmadı. Artı 0 Eksi
MrWasil dedi: Steam'den oyunun dosya dogrulamasını yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmadı. Paradoxuda silip yine yükledim olmadı.
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 29 Kasım 2024 #4 nuggle dedi: Yaptım hocam olmadı. Paradoxuda silip yine yükledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Mod vs yükledin mi? Artı 0 Eksi
nuggle dedi: Yaptım hocam olmadı. Paradoxuda silip yine yükledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Mod vs yükledin mi?
KS KS nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 MrWasil dedi: Mod vs yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Artı 0 Eksi